Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha piękne Ci myśli chodza
u mnie niestety listonosz uroda nie3 grzeszy :p ale kochanek według męża już jest więc ja już nie czekam na listonosza tylko na kochanka
ja sobie właśnie zamówiłam inofolic z ebay ale kurna prawie 40 funtow zapłaciłam :o i cyclogest też kupiłam na razie niech leżynie wiedziałam że na tych aukcjach to wszystko można kupić
ding dong też drogi 20 funtow
-
25staraczka25 wrote:Asha piękne Ci myśli chodza
u mnie niestety listonosz uroda nie3 grzeszy :p ale kochanek według męża już jest więc ja już nie czekam na listonosza tylko na kochanka
ja sobie właśnie zamówiłam inofolic z ebay ale kurna prawie 40 funtow zapłaciłam :o i cyclogest też kupiłam na razie niech leżynie wiedziałam że na tych aukcjach to wszystko można kupić
ding dong też drogi 20 funtow
Kurna...nie mozesz poprosic mame czy kogos zeby ci wyslal z pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:starać się nie będziemy może w grudniu albo styczniu zaczniemy ... mężu chce nasienie zbadać sam od siebie
miał już kiedyś badane ale on chce jeszcze raz .... uparty jest więc odpuściłam niech idzie
Dobrze...niech idzie...mozliwe ze cos wyjdzie -
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:starać się nie będziemy może w grudniu albo styczniu zaczniemy ... mężu chce nasienie zbadać sam od siebie
miał już kiedyś badane ale on chce jeszcze raz .... uparty jest więc odpuściłam niech idzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
skończyłam na dziś robote i pomału się zbieram do wyjścia..to zaglądam..
hej staraczkawidze, że wszystkie planujemy nowe cykle z apteką
Sylwia napisałam Ci tam co do roślinek..a tu foty bo tam nie umiem..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/953f3e255057.jpg
proso rózgowate heavy metal (stalowo niebieskie przebarwia się na czerwowo-brązowo)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dc9b75e0f17.jpg
tawuła goldflame..oczywiście to jest w większej skupinie niż Tobie potrzebaAsha, 25staraczka25, Sylwia87 lubią tę wiadomość