Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:bo on wychodzi z zalozenia ze bedzie co ma byc, ze mamy jeszcze czas, no jego myslenie ze pewnie nic nam nie jest tylko po protu nie wychodzi
a na moje on boi sie wynikow
Czas leci i Ty się stresujesz -
nick nieaktualnyAsha wrote:Tego akurat nie musisz robic
Ja bym najpierw starego wyslala bo mozliwe ze niepotrzebnie ty sie bedziesz faszerowac a problem jest po jego stronie, to bez sensu takie leczenie....to tak jakby leczyc ciebie na serce a to on jest choryAsha, gigsa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam sie z kawka
Mik???? Co do cholery??? Martwie sie
Staraczka pewnie osdypia...tulam....daj znac czy malz ok
Gdzie reszta? -
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Jest ok Kochana...ale przyszedł odpowiedni dzień na pożegnanie z Małą...muszę to zrobić właśnie teraz... muszę przestać mówić o niej Mała...żeby w końcu przeszło mi przez palce, przez usta jej imię...muszę to zrobić teraz dlatego potrzebuję kilku dni...i wrócę.... Kocham Was
Rozumiem kochanie....wspieram....tule....scieskam....badz silna....kocham -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Jest ok Kochana...ale przyszedł odpowiedni dzień na pożegnanie z Małą...muszę to zrobić właśnie teraz... muszę przestać mówić o niej Mała...żeby w końcu przeszło mi przez palce, przez usta jej imię...muszę to zrobić teraz dlatego potrzebuję kilku dni...i wrócę.... Kocham Was
-
Cwalinka wrote:u niego tzn bol glowy jego na weekend to tak jakby migreny, lapia go po calym tygodniu pracy, stres puszcza i miesnie go bola i idzie to do glowy, wiec bedzie trzeba pomasowac
Tzn.....mowisz ze jak idzie do pracy to go glowa nie boli...a jak ma wolne to go glowa boli?????
Byl z tym u lekarza czy sam to wymyslil -
nick nieaktualnyAsha wrote:Tzn.....mowisz ze jak idzie do pracy to go glowa nie boli...a jak ma wolne to go glowa boli?????
Byl z tym u lekarza czy sam to wymyslil -
Cwalinka wrote:bylismy z tym u lekarza, jest to powiazane z miesniami kregoslupa i szyji, w tygodniu czasem tez go boli, ale ja mam magiczne raczki wiec postaram sie zeby szybko przestalo go bolec bo musimy dzis na dwa cmentarze pojsc
A mi sie wydaje ze duze dziecko z niego i skupia uwage na sobie w ten sposob....i jak bedzie dziecko to cala uwaga przejdzie na dziecko i wcale mu sie to nie widzi....sorry za szczerosc, ale tak to widze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A mi sie wydaje ze duze dziecko z niego i skupia uwage na sobie w ten sposob....i jak bedzie dziecko to cala uwaga przejdzie na dziecko i wcale mu sie to nie widzi....sorry za szczerosc, ale tak to widze
z tym ze juz mamy jedno dziecko. tez nie raz przeszlo mi przez mysl ze odwleka to wszystko w czasie bo jemu tak wygodnie, ale pozyjemy zobaczymy
dostane wyplate i umowie nas na badanie, w pupie mam to czy chce czy nieAsha lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:moze i troche racji masz
z tym ze juz mamy jedno dziecko. tez nie raz przeszlo mi przez mysl ze odwleka to wszystko w czasie bo jemu tak wygodnie, ale pozyjemy zobaczymy
dostane wyplate i umowie nas na badanie, w pupie mam to czy chce czy nie
No to wie czym to pachnie jak juz macie jedno