Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam. Kazał brać nospe 3x1 i czekać. Na usg jeszcze nic nie widać
Widać ponoć jak bete przekroczy 800 lub 1200. Mam powtórzyć usg za tydzień jeśli @ nie dostanę.
Czyli czas pokaże. Na razie nie plamie. Wyć mi się kurwa chce -
gigsa wrote:Wróciłam. Kazał brać nospe 3x1 i czekać. Na usg jeszcze nic nie widać
Widać ponoć jak bete przekroczy 800 lub 1200. Mam powtórzyć usg za tydzień jeśli @ nie dostanę.
Czyli czas pokaże. Na razie nie plamie. Wyć mi się kurwa chce
Poloz sie w domu i sie nie ruszaj...bierz co ci kazal nie grzeb do cholery tam juz!!! Odpoczywaj...uspokoj sie....nie plamisz to jest dobrze....bedzie dobrze....mowie ci ze to moze okres stary byl -
nick nieaktualnygigsa wrote:Wróciłam. Kazał brać nospe 3x1 i czekać. Na usg jeszcze nic nie widać
to dopiero 4 tyfzien wiec serio moze nic nie byc widac, trzymaj sie dzielnie i dzielnie lykaj nospe -
nick nieaktualnygigsa wrote:Wróciłam. Kazał brać nospe 3x1 i czekać. Na usg jeszcze nic nie widać
Czyli czas pokaże. Na razie nie plamie. Wyć mi się kurwa chcejak nie musisz nie gotuj nie sprzątaj poleż i odpocznij . I tak jak Asia pisze nie grzeb juz nigdzie
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Wróciłam. Kazał brać nospe 3x1 i czekać. Na usg jeszcze nic nie widać
hej kochane
hej gigsa..kochana sprobuj sie uspokoić...wiesz co ja myślę, ze plamienie moglo sie zacząć poniewaz nie wzielas nospy na bol brzucha...to nie jest kwestia zaszkodze czy nie...koniecznie w ciąży trzeba brac nospe żeby nie bylo skurczy które są przy bolach brzucha...obstawiam, ze to to i będzie lepiej jak pobierzesz nospe. Ja w ciąży z glutem i w każdej innej bralam nospe forte ta mocniejsza wlasnie, gin kazal brac w razue boliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 12:17
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam bardzo :*
Leże, nie chodzę. Wstaje tylko do wc. Mąż się wszytkim zajmuje. Od teraz nic nie robie w domu no i czekam ..... znów czekamAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Dziękuję Wam bardzo :*
Leże, nie chodzę. Wstaje tylko do wc. Mąż się wszytkim zajmuje. Od teraz nic nie robie w domu no i czekam ..... znów czekam
no i tak masz lezec ...nawet jakbys miala lezec do konca....dbaj o soebie i fasolka i koniec!!! Mus to mus
caluje
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A i dodam, że nie grzebie wcale. Tylko rano lutkę wsadzalam, przy czym szyji nie macam wcale. Robie to delikatnie, więc na bank jej nie podrapalam czy coś.
Na razie od tego czasu plamien nie ma. Tzn na papierze, bo w środku to nie wiem. Na groby dziś nie jadęmąż sam pojedzie. Powiedział, że będzie zajmował się domem i gotowal, a ja mam tylko leżeć. W sumie to nic więcej zrobić nie mogę
Przepraszam, że ja tak tylko pisze o sobie.
dotik lubi tę wiadomość