Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A i dodam, że nie grzebie wcale. Tylko rano lutkę wsadzalam, przy czym szyji nie macam wcale. Robie to delikatnie, więc na bank jej nie podrapalam czy coś.
Na razie od tego czasu plamien nie ma. Tzn na papierze, bo w środku to nie wiem. Na groby dziś nie jadęmąż sam pojedzie. Powiedział, że będzie zajmował się domem i gotowal, a ja mam tylko leżeć. W sumie to nic więcej zrobić nie mogę
Przepraszam, że ja tak tylko pisze o sobie.gigsa lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:A i dodam, że nie grzebie wcale. Tylko rano lutkę wsadzalam, przy czym szyji nie macam wcale. Robie to delikatnie, więc na bank jej nie podrapalam czy coś.
Na razie od tego czasu plamien nie ma. Tzn na papierze, bo w środku to nie wiem. Na groby dziś nie jadęmąż sam pojedzie. Powiedział, że będzie zajmował się domem i gotowal, a ja mam tylko leżeć. W sumie to nic więcej zrobić nie mogę
Przepraszam, że ja tak tylko pisze o sobie.
gigsa masz leżeć i pachniećtylko nie roztyj się za bardzo.
Cwalinka, 25staraczka25, gigsa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A i dodam, że nie grzebie wcale. Tylko rano lutkę wsadzalam, przy czym szyji nie macam wcale. Robie to delikatnie, więc na bank jej nie podrapalam czy coś.
Przepraszam, że ja tak tylko pisze o sobie.to normalne ze sie boisz wiec pisz co chcesz mąż ma racje leż i relaksuj dupke
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:A i dodam, że nie grzebie wcale. Tylko rano lutkę wsadzalam, przy czym szyji nie macam wcale. Robie to delikatnie, więc na bank jej nie podrapalam czy coś.
Przepraszam, że ja tak tylko pisze o sobie.
Lezakuj...wczasuj sie...pisz jak potrzebujesz i nie przepraszajCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny