Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ania, gdzie polazlas???
A co do zapalenia jajnika mowie wam koszmar nie moflam lezalec xhodzic tez nie siedzieć tez -
Oki ide pod kokderkw szukac najlepszego leku
Moze to mi pomozr chyba ze szybciej pojdzie paw bo przy migrene czesto tak mamCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Ja juz nie śpię bo wstaje tabletke wziąć i juz tak się rozbudzę, że nie dam rady zasnąćale i tak przed 22 wczoraj padłam. Z tego co pamiętam to na Herkulesie
Dziś już lepiej. Dzieki nospie prawie nic nie czujęnie budzę się w nocy po kilkanaście razy i jest bez porównania. Plamienia od wczoraj od 10 na razie brak i oby tak zostało
A jakie plany u Was na dzisiejszy dzień?
O i udało mi się światło włączyćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 07:17
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Faktycznie coś mi tu dziwne wygląda. Targaj go, choć ja myślę, że to tempka świruje i jeszcze spadnie pewnie. Pamiętaj, że jak ja brałam inofolic to też tempka świrowała
-
Gigas tak się ciesze ze lepiej juz i tak juz zostanie
Asha wyczohraj go za Dzordza
A tak wogole dzuen dobry ja pisze z łóżeczka bo mój mezu obudzil mnie przynosząc mi sniadanie do łóżeczkagigsa, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Faktycznie coś mi tu dziwne wygląda. Targaj go, choć ja myślę, że to tempka świruje i jeszcze spadnie pewnie. Pamiętaj, że jak ja brałam inofolic to też tempka świrowała
Taaaaa....tyle ze u mnie jest temp jak w zegarku zawsze Gigsa i to jest poowulacyjna juz