Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Gigas tak się ciesze ze lepiej juz i tak juz zostanie
Asha wyczohraj go za Dzordza
A tak wogole dzuen dobry ja pisze z łóżeczka bo mój mezu obudzil mnie przynosząc mi sniadanie do łóżeczka
To masz piknie
Ide go targam zaralo...ale juz mi sie odechciewa bo mus -
gigsa wrote:Asha a do Twojej tempki to może też zapalenie pęcherza tak namieszać + inofolic+ dong
A właśnie donga brałaś juz dziś?
Nie miesza pecherz, nie sadze bo temp jest identyczna jak przy owu zawsze...donga nie bralam bo nie wiem czy mam brzc czy nie mam brzac bo juz skok jest...wiec czekam na Amelie znowu -
Asha wrote:Nie miesza pecherz, nie sadze bo temp jest identyczna jak przy owu zawsze...donga nie bralam bo nie wiem czy mam brzc czy nie mam brzac bo juz skok jest...wiec czekam na Amelie znowu
-
gigsa wrote:Ja pierdole, zawsze to czekanie. Tyle lat się ciągle na coś czeka i nadal cierpliwości brak
Wczoraj wzielam dwa...a dzisiaj nie wiem co robic...myslalm ze owu poczeka jeszcze jeszcze ale inocudo mi przyspieszylo tak jak w tamtym ale zeby az tak to sie nie spodziewalam -
Asha wrote:Nie grzebalam jeszcze...zaralo...bo kawy nawet nie zdazylam wypic bo wkurwa mam
U Ciebie często owu jest chyba w dniu skoku, wiec niby nawet dziś. Wypij kawę, grzebnij i jak stary wstanie to bierz go -
Asha wrote:Wczoraj wzielam dwa...a dzisiaj nie wiem co robic...myslalm ze owu poczeka jeszcze jeszcze ale inocudo mi przyspieszylo tak jak w tamtym ale zeby az tak to sie nie spodziewalam
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Spokojnie
U Ciebie często owu jest chyba w dniu skoku, wiec niby nawet dziś. Wypij kawę, grzebnij i jak stary wstanie to bierz go
No wlasnie tera owu jeststary na sraczu
juz wstal , juz wie co go czeka hahahaha
gigsa, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ania to jak Twój mąż juz teraz tak dba o Ciebie to co będzie jak w ciążę zajdziesz
-
Asha wrote:No wlasnie tera owu jest
stary na sraczu
juz wstal , juz wie co go czeka hahahaha
No mus się wysrać
7 listopada bzykaliście to ok. Zaraz powtórka i będzie git. Nic nie przegapisz -
Asha wrote:Zobacz sobie ze miesiac temu temp jest taka sama
-
Asha wrote:Dobra...ide bzykac...3 minuty i jestem hahaha...to tylko formalnosc...hahaha zrob sobie kawke i jestem hahahha
-
Ania_84 wrote:Hehe jemu raz na ruski rok się zdarzy
z tego co piszesz to stara się chlopina jak moze
Ania_84 lubi tę wiadomość