Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:kurde o jakms sposobem na dyskotekach jest tyle wpadek
wlansi szybkie numerki koncza sie II krechami
to chyba im mniej o tym myślisz to tym szybciej zachodzisz -
gigsa wrote:Ania przeszłaś już na laptopa?
hihih
ale kawnie wypije pozniej bo umne braka do tesciowej po kawe mi esie niechce leciec.. a ekspresu jest ale o nie to samo co parzocha
-
Asha wrote:Kawusie zaraz pojedzie
zasluzylam do cholery hahahah
cholewcia
a ja wczoraj po tabsie zasnelami sexu nie bylo
ale moze dzis wyczochram bobraCwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tak
hihih
ale kawnie wypije pozniej bo umne braka do tesciowej po kawe mi esie niechce leciec.. a ekspresu jest ale o nie to samo co parzocha
-
Asha wrote:Wszyscy ida na impre jak owu maja
gigsa, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nooow ciagu 3 min
cholewcia
a ja wczoraj po tabsie zasnelami sexu nie bylo
ale moze dzis wyczochram bobra
ja na razie się boje cokolwiek robićmąż tez sie boi, ale inne rzeczy go nie przerażają
-
gigsa wrote:macie ekspres ???? Ja uwielbiam z ekspresu
ale to juz po biopsjii chyba jak skoncze karmc piersia :p co by mnie nie ciagnelo
-
Ania_84 wrote:mowie ze najlepszy sposob n ciaze to sex alkohol i rock' and roll
-
gigsa wrote:no musowo
ja na razie się boje cokolwiek robićmąż tez sie boi, ale inne rzeczy go nie przerażają
gigsa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:mamy ale taki na kapsulki ;/ a to nie to samo ..musze kupic taki z prawdziwego zdarzenia wysokocisnieniowy fakt okolo 2 tys .. ale warto
ale to juz po biopsjii chyba jak skoncze karmc piersia :p co by mnie nie ciagnelo
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:tak, tylko mój po alko nie da rady skończyć, więc u nas odpadało
Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj po % robi sie misiowatyy strasznie.wtedy mowi jak bardzomnie kcha..i zanim co do czego dojdie to przysypia
mój wtedy też uczuciowy się robi i miłość wyznajęAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:a to faktycznie, kapsułki też są ok, ale nie to co wypasiony ekspres i pyszna kawusia
powiem mezusiowi ze jak na 29 wrzesnia 2015 nie zobaczymy IIkresek to musze sie pocieszyc ekspresem
hihih
a znajac zycie to po pbiopsji z pol roku albo i iwiecej poczekamy do in vitro ;/
-
Ania_84 wrote:ale ale .. mam patent
powiem mezusiowi ze jak na 29 wrzesnia 2015 nie zobaczymy IIkresek to musze sie pocieszyc ekspresem
hihih
a znajac zycie to po pbiopsji z pol roku albo i iwiecej poczekamy do in vitro ;/my mięliśmy sobie pod choinkę sprawić fajne kino domowe, już nawet wybraliśmy co chcemy, a tu 2 kreski i kino musi poczekać
także Ania może być szybciej niż myślicie i tego Wam życzę żeby Was groszek wziął z zaskoczenia
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie no fakt lepijodczekac.. niech sie wsio uspokoi
maż tez mówi, że się boi i do końca pierwszego trymestru mnie nie tknie