Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:niestety moga..ale dlatego musisz sie oszczedzac a z tegoco mowilas to maz Ci pomaga wiec luz
-
Iza75 wrote:taaa wez mu to powiedz
...jak badania wyszly zle to ja mu zaraz diete zapodam
tyle czekania
-
gigsa wrote:powiem dla gin we wtorek jak pójdę po zwolnienie i jak będę na wizycie 10 u endo gina to też wspomnę zobaczę czy ich opinie się pokryją czy to zleją
nic wiecej Ci lekarz nie zaradzi...wiec spokojnie
-
Iza75 wrote:zlac nie powinni ale tak naprawde we wczesnej ciazy to niewiele mozna zrobic...mozesz brac lutke, nospe na bol i prowadzic oszczedny tryb zycia i bedzie dobrze
nic wiecej Ci lekarz nie zaradzi...wiec spokojnie
tylko chodzi mi o podejscie, bo ten wczoraj to masakra, aż mi się wyć chciało -
gigsa wrote:no i ok, plan jest
tylko czy dobrze rozumiem? Jesli nie znajdą (a w to wątpię) to pójdziecie do dawcy, a rodzinie powiecie, że znaleźli? żeby nie gadali ?
rodzina bedzie myslala jak cos ze znalezlismy plemniki ..
tylko ja imaz bedziemy wiedziec ze skorzystalism z banku nasienia
teraz czesc osob wie ze mamy problem.. tzn moi rodzice michala rodzice i siostra i jej maz.. wczoraj sie dowiedzieli przypadkiem
reszta ludzi jelsi wie ze amym problem mysli ze jest to kwesia dluzszego leczenia i w kazdym moemncie moze byc wpadkaIza75 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:rodzina bedzie myslala jak cos ze znalezlismy plemniki ..
teraz czesc osob wie ze mamy problem.. tzn moi rodzice michala rodzice i siostra i jej maz.. wczoraj sie dowiedzieli przypadkiem
reszta ludzi jelsi wie ze amym problem mysli ze jest to kwesia dluzszego leczenia i w kazdym moemncie moze byc wpadka
no i dobrzenie musicie sie ze wszystkiego spowiadac
gigsa lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no no i jeszcze rano i wieczorem rundka biegusiem wzduz torow do wawy i z powrotem
Hahahaha kurwa dobrze ze nie wie co go czeka bo by spierdolil hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 08:52
Iza75, gigsa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:rodzina bedzie myslala jak cos ze znalezlismy plemniki ..
reszta ludzi jelsi wie ze amym problem mysli ze jest to kwesia dluzszego leczenia i w kazdym moemncie moze byc wpadkaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahaha kurwa dobrze ze nie wie co go czeka bo by spierdolil hahahah
...w piatek sie mnie z taka wystrachana mina pytalczy odebralam, zeaz mi sie go szkoda zrobilo...na milisekunde
Asha, Ania_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość