Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:moj po % robi sie misiowatyy strasznie.wtedy mowi jak bardzomnie kcha..i zanim co do czego dojdie to przysypia
Ania_84, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hej laseczki
witam sie z doskoku, glut parówkę pociska
co słychać? Gigsa jak tam? Spokój juz??
Asha ma owu i bzykała przed chwila i leży chyba jeszcze
Ja dziś już lepiejOd wczoraj od 10 rano juz nie było na razie plamienia i po nospach brzuch nie boli. Tzn ćmi coś czasem, ale to nie to co było wczoraj w nocy
Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hahaha moj to samo Aniu, jest milutki aż do zrzygania aż mnie wkurwia juz
Ania_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:a Wy chciałybyście na ostro
Gigas ..ehh chcialabym zeby wzial nas z zaskoczenia.. ale wole nastawic sie na biopsje i iin vitrołatwie jest zsic wtedy @
a pozatym. niestety musimy sie liczc z tym ze nic nie znajda..
nawet wczoraj o tym gadalismy ze jak sie okaze ze nic nie znalezli .. to powiemy wszytskimze znalezli i podejdziemy do dawcy
bo moj maz nie ma skrupulow i jak ktos ie pyta czemu nei mamy dzieci jescze to mow..bo nie moge miec ..chyba ze zdarzysie cud -
gigsa wrote:Iza myślisz, że to plamienie to faktycznie było od tego bólu brzucha u mnie ?
..generalnie pamietam u siebie jak bylo..jak tylko za dlugo cos robilam za dlgo chodzilam czy cos posprzatalam wiecej to odrazu sie zaczynaly bole...plamienia tez mi sie pojawialy..i nospa pomagala wtedy
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:mysle, że tak, tym bardziej ze juz odpukac sie skonczylo
..generalnie pamietam u siebie jak bylo..jak tylko za dlugo cos robilam za dlgo chodzilam czy cos posprzatalam wiecej to odrazu sie zaczynaly bole...plamienia tez mi sie pojawialy..i nospa pomagala wtedy
-
Iza75 wrote:mysle, że tak, tym bardziej ze juz odpukac sie skonczylo
-
Iza75 wrote:
wlasnie dietetyczne sniadanie sobie zrobilam..bula z serem z mikrofali hahha i z ketchupem mniam
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a no wlasnie ;P
Gigas ..ehh chcialabym zeby wzial nas z zaskoczenia.. ale wole nastawic sie na biopsje i iin vitrołatwie jest zsic wtedy @
a pozatym. niestety musimy sie liczc z tym ze nic nie znajda..
nawet wczoraj o tym gadalismy ze jak sie okaze ze nic nie znalezli .. to powiemy wszytskimze znalezli i podejdziemy do dawcy
bo moj maz nie ma skrupulow i jak ktos ie pyta czemu nei mamy dzieci jescze to mow..bo nie moge miec ..chyba ze zdarzysie cud
tylko czy dobrze rozumiem? Jesli nie znajdą (a w to wątpię) to pójdziecie do dawcy, a rodzinie powiecie, że znaleźli? żeby nie gadali ?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:hahaa no:-)..golony nie lubie ale stary tomoglby na sniadanie na obiad na podwieczorek i kolacje wpierdalac
a brzucho rosnie:-/
co oni mają z ta golonką ?Iza75 lubi tę wiadomość