Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:hehe no widzisz
ładnie co nie ..siebie poobstawialy a nas nie wziely do zielonego gangu :p
o nie
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Hej Mik
cieszę się, że jesteś
A czemu po południu dopiero?
a tak jakoś dopiero po południu mi się przypomina...od rana biorę lek na tarczycę potem jadę do pracy i jak wracam to biorę inocudo -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wez mi nie mow.. ;/ ciekawa jestem co mi zapropniuje.. niestety w mlecznym to ploba tylko na chwile.. na pol roku to max ;/
a kolejna koronka sie szykuje plus plombowanie innych, bujam sie juz do dentysty pnad rok i konca nie widac grrr
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:o mnie znowu cisza ehh ;(
Katja jezeli mam byc szczera to ja nie wiem czy ty sie starasz czy co to robisz? Moze nam powiedz jaka jest twoja sytuacja do konca to bede wiedziala czy cie wpisac czy nie....a nie mowisz nam ze sie ledwo widujecie a masz pretensje ze cie nie wpisuje na liste testujacych...ja sie juz gubie naprawdeamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Noooo to tak jak ja
a lute potem zapodajesz czy noe???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Katja jezeli mam byc szczera to ja nie wiem czy ty sie starasz czy co to robisz? Moze nam powiedz jaka jest twoja sytuacja do konca to bede wiedziala czy cie wpisac czy nie....a nie mowisz nam ze sie ledwo widujecie a masz pretensje ze cie nie wpisuje na liste testujacych...ja sie juz gubie naprawde
gigsa lubi tę wiadomość