Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Wiecie co zauwazylam
ze w sumie chyba żadna z nas siw ciazy akurat nie spodziewala jak zaszlysmy
zawsze to jakos z zaskoczenia bylo
No jak to ten cykl...to mnie wziela od dupy strony calkiem hahahahamik82, Cwalinka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To sikaj juz dzisiaj...mowie ci bo sie moze okazac ze wlasnie owu masz hahaha
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No ale zacznij moerzyc..bo u mnie juz spadala na owu...gdzie normalnie jeszcze wysoko byla
-
mik82 wrote:Nie no mierzyć zacznę żeby nie przespać owu...a Ty zdążyłaś wziąć tego Donga?
Ledwo co hahaha wzielam donga w sobote bo przyszedl po 13.... A w noedziele juz skok kurwa hahaha no masakra hahaha wiec jeszcze wczoraj i dzisiaj biore hahaha ale ledwo co sie wyrobilam hahahahaCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ledwo co hahaha wzielam donga w sobote bo przyszedl po 13.... A w noedziele juz skok kurwa hahaha no masakra hahaha wiec jeszcze wczoraj i dzisiaj biore hahaha ale ledwo co sie wyrobilam hahahaha
... dużo tego bierzesz?
-
Asha mi sie wydaje ze teraz leci w gore ale zaraz spadnie i bedzie owuleczka .bo troche za wczesnie by bylo ;/
aa chlercia..wiecie co ..jak nie urok to sracka... dzis z rana wypadla mi plomba z mojej szanownej trojki mlecznej ..zostal tylko szkielet scianka trojki korzen mocno sie trzyma. no ale co..jak mi sie ukruszy to bede szczerbat a ;/ kurwa ;/
a wizyta u stom.. w piatek ;/ -
mik82 wrote:To dobrze że zdążył dolecieć
... dużo tego bierzesz?
Po jednym rano i wieczorem przed 17, bo cos mi sie pojebalo...Amelia mi mowila wziac dwie wczoraj ale cos mi padlo na czaszke i wzielam jednaale moze bedzie dobrze...i po jednej biore...a ty jak zamierzasz?
-
Ania_84 wrote:Asha mi sie wydaje ze teraz leci w gore ale zaraz spadnie i bedzie owuleczka .bo troche za wczesnie by bylo ;/
aa chlercia..wiecie co ..jak nie urok to sracka... dzis z rana wypadla mi plomba z mojej szanownej trojki mlecznej ..zostal tylko szkielet scianka trojki korzen mocno sie trzyma. no ale co..jak mi sie ukruszy to bede szczerbat a ;/ kurwa ;/
a wizyta u stom.. w piatek ;/Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha mi sie wydaje ze teraz leci w gore ale zaraz spadnie i bedzie owuleczka .bo troche za wczesnie by bylo ;/
a wizyta u stom.. w piatek ;/
Zobaczymy...wszystko przed nami -
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Wcale nie za wcześnie...owu w 9 dc to wcale nie jest za wcześnie biorąc pod uwagę że Asia brała inofolic od począku cyklu i dołożyła donga
Tez mi sie tak wydaje no ale zobaczymy...w tamtym inofolic tez mi przyspieszyl o 3 dnimik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Po jednym rano i wieczorem przed 17, bo cos mi sie pojebalo...Amelia mi mowila wziac dwie wczoraj ale cos mi padlo na czaszke i wzielam jedna
ale moze bedzie dobrze...i po jednej biore...a ty jak zamierzasz?
-
mik82 wrote:ja to mam szeroki plan hahaha...pierwszy dzień 1 rano, 1 wieczorem, drugi i trzeci dzień 1 rano dwie wieczorem a od czwartego dnia po 2 rano i wieczorem...o ile owu mnie wcześniej nie zaskoczy hahaha
:- a czemu nie dwie rano tylko dwie wieczorem?
Chyba nie zdazysz z tym wszystkim hahahaha
Daja mi jajniczki popalic jak nic po tym wszystkim hahahahmik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:a ja staje się nawiedzona...wczoraj śnił mi się znów test z II kreskami a dzisiaj że byłam w ciąży... mój instynkt macierzyński szaleje...
...cudny sen ale to tylko pragnienie zakodowane w mojej głowie
Asha, Cwalinka, Katjaa lubią tę wiadomość