Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Na razie słyszę tylko, że mam schudnąć, a jak nie pomoże, to wtedy będą myśleć... A ja wiecznie się odchudzam, więc mam wrażenie, że to jakieś błędne koło jest.
Dzięki, poszukam info o tym infoliku i sprawdzę, gdzie to nabyć.
ja mialam mniejsza ochote na podjadanie, nie szukalam slodkiego wiec jakos latwiej mi szloRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Na razie słyszę tylko, że mam schudnąć, a jak nie pomoże, to wtedy będą myśleć... A ja wiecznie się odchudzam, więc mam wrażenie, że to jakieś błędne koło jest.
Dzięki, poszukam info o tym infoliku i sprawdzę, gdzie to nabyć.Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:taa tylko ze jak ona mi placze i opowiada co sie dzieje w szkole, ze nie daje rady z nauka to mi sie plakac razem z nia chce. za chwile gotuje sie we mnie i chcialabym rozpierdolic cala ta bude a do tego masz swiadomosc ze w tym wszystkim jestes sama
Nienawidzę jak dziecku dzieje się krzywda
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:taa tylko ze jak ona mi placze i opowiada co sie dzieje w szkole, ze nie daje rady z nauka to mi sie plakac razem z nia chce. za chwile gotuje sie we mnie i chcialabym rozpierdolic cala ta bude a do tego masz swiadomosc ze w tym wszystkim jestes sama
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:dacie radę ... czasem warto zmienić środowisko jak obecne jadem pluje ... ja wierzę że z mala okej tylko pipa się uwzięla . Nie każde dziecko jest takie samo ... Jedni są lepsi z matmy inni fizycznie i tak to działa przynajmniej ja tak uważam ... ja też nigdy nie byłam duszą towarzystwa a w podstawówce często padałam ofiarą wyśmiewisk ale potem się rozkręciłam i już było dużo lepiej ... do pewnych spraw dziecko potrzebuje więcej czasu i wsparcia ... A wiem że w tobie ma wsparcie dlatego da sobie radę
mus być cierpliwa i walczyć
mam wrazenie ze ona mysli ze mama wszystko zalatwi i wystarczy jej powiedziec. dlatego sama ucieka. nie wiem zobaczymy po badaniu co bedzieAsha lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:widzisz Ona potrzebuję wsparcia i nie tylko u Ciebie ale i w szkole a jej tylko skrzydla podcinają co za głupie babsko dawaj namiary na tą pindę !!!!
Nienawidzę jak dziecku dzieje się krzywda
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:hello Sylwia jak tam u Ciebie jestem 100 stron do tylu nie nadrabiam teraz bo kiszę się w pracy
Hej :* U mnie wszystko okByłam na becie, wynik po 18. Byłam u lekarza, wszystko ok, USG mam na 1 grudnia. Dostałam lutke, kazała brać no spe i witaminy ciążowe.
amelia04072006, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny