Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydotik wrote:dokładnie, mordor to inny świat
owu to zagadka u mnie 20-30 dc
jak bierzesz donga to teraz będzie szybciej: P: PP
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Asha...
To jest trzeci cykl, który obserwuje, bo znudziło mi się właśnie strzelanie na ślepo...
Lutealną mam 11-12 dni, cykle nie regularne (pisałam wyżej). Niestety nie mam wyraźnych objawów owulacyjnych, bym bez mierzenia była w stanie określić owulacje (mam koleżankę, która bez prowadzenia obserwacji, wie kiedy ma, bo organizm jej to ewidentnie pokazuje).
Ok...tak zapytalam -
Redhotka wrote:Asha...
To jest trzeci cykl, który obserwuje, bo znudziło mi się właśnie strzelanie na ślepo...
Lutealną mam 11-12 dni, cykle nie regularne (pisałam wyżej). Niestety nie mam wyraźnych objawów owulacyjnych, bym bez mierzenia była w stanie określić owulacje (mam koleżankę, która bez prowadzenia obserwacji, wie kiedy ma, bo organizm jej to ewidentnie pokazuje).
a ty na cos chorujesz ?
albo masz problemy z badaniami albo cus ?
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey Amelia...obiad ugotowany???
dla niej mam nalesniczki z seremWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:49
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:lecho sie pitoli a dziecko mi biega po podworku wiec czekam kiedy krzyknie zeby dac jej jesc
dla niej mam nalesniczki z seremsię pośliniłam znowu
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:wow to poźno znaczy ja tez nie mam wcześnie ale 20-30 dc to ile trwa twój cykl zazwyczaj ??
jak bierzesz donga to teraz będzie szybciej: P: PP
no musi być szybciej bo się zastrzelę inaczej... no średnio 40 dni, czasem więcej czasem mniej. faza lutealna 14-15 dni. jestem ogólnie długa.Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:no musi być szybciej bo się zastrzelę inaczej... no średnio 40 dni, czasem więcej czasem mniej. faza lutealna 14-15 dni. jestem ogólnie długa.
no to dong mus pomoc nie ma innego wyjścia
trzeba Cie skrocićCwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny