Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypco (policystycze jajniki, nie mam problemu z tarczycą) , nadwaga...amelia04072006 wrote:hej redhotka

a ty na cos chorujesz ?
albo masz problemy z badaniami albo cus ?

insulina, glukoza w obciążeniu, prolaktyna w normie. Lekko podwyższony testosteron
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
powinnas pic inofolik jest dobry przy pco i testosteronie- jestem tego dobrym przyklademRedhotka wrote:pco (policystycze jajniki, nie mam problemu z tarczycą) , nadwaga...

insulina, glukoza w obciążeniu, prolaktyna w normie. Lekko podwyższony testosteron
a lekarze nic nie mowili o stymulacji ?
25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
zaczynam powaznie myslec o przeniesieniu jej do innej szkoly, ale po pierwsze to w innej miejscowosci po drugie ona ma problem ze znalezieniem sie w towarzystwie.25staraczka25 wrote:nie martw się nie potrzebnie jestem pewna że nic złego nie wydjzie ... a Oni szukają na siłę problemów ... to samo ma siostra z synkiem ....
nie wiem jak to sie wszystko rozwinie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynapewno dasz rade, madra iz aradna babeczka z Ciebieamelia04072006 wrote:zaczynam powaznie myslec o przeniesieniu jej do innej szkoly, ale po pierwsze to w innej miejscowosci po drugie ona ma problem ze znalezieniem sie w towarzystwie.
25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa razie słyszę tylko, że mam schudnąć, a jak nie pomoże, to wtedy będą myśleć... A ja wiecznie się odchudzam, więc mam wrażenie, że to jakieś błędne koło jest.amelia04072006 wrote:powinnas pic inofolik jest dobry przy pco i testosteronie- jestem tego dobrym przykladem

a lekarze nic nie mowili o stymulacji ?
Dzięki, poszukam info o tym infoliku i sprawdzę, gdzie to nabyć.
-
nick nieaktualnydacie radę ... czasem warto zmienić środowisko jak obecne jadem pluje ... ja wierzę że z mala okej tylko pipa się uwzięla . Nie każde dziecko jest takie samo ... Jedni są lepsi z matmy inni fizycznie i tak to działa przynajmniej ja tak uważam ... ja też nigdy nie byłam duszą towarzystwa a w podstawówce często padałam ofiarą wyśmiewisk ale potem się rozkręciłam i już było dużo lepiej ... do pewnych spraw dziecko potrzebuje więcej czasu i wsparcia ... A wiem że w tobie ma wsparcie dlatego da sobie radęamelia04072006 wrote:zaczynam powaznie myslec o przeniesieniu jej do innej szkoly, ale po pierwsze to w innej miejscowosci po drugie ona ma problem ze znalezieniem sie w towarzystwie.
mus być cierpliwa i walczyć
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
taa tylko ze jak ona mi placze i opowiada co sie dzieje w szkole, ze nie daje rady z nauka to mi sie plakac razem z nia chce. za chwile gotuje sie we mnie i chcialabym rozpierdolic cala ta bude a do tego masz swiadomosc ze w tym wszystkim jestes samaCwalinka wrote:napewno dasz rade, madra iz aradna babeczka z Ciebie
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH