Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:hej redhotka
a ty na cos chorujesz ?
albo masz problemy z badaniami albo cus ?
insulina, glukoza w obciążeniu, prolaktyna w normie. Lekko podwyższony testosteronamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:pco (policystycze jajniki, nie mam problemu z tarczycą) , nadwaga...
insulina, glukoza w obciążeniu, prolaktyna w normie. Lekko podwyższony testosteron
a lekarze nic nie mowili o stymulacji ?25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:nie martw się nie potrzebnie jestem pewna że nic złego nie wydjzie ... a Oni szukają na siłę problemów ... to samo ma siostra z synkiem ....
nie wiem jak to sie wszystko rozwinie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:zaczynam powaznie myslec o przeniesieniu jej do innej szkoly, ale po pierwsze to w innej miejscowosci po drugie ona ma problem ze znalezieniem sie w towarzystwie.
nie wiem jak to sie wszystko rozwinie25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:powinnas pic inofolik jest dobry przy pco i testosteronie- jestem tego dobrym przykladem
a lekarze nic nie mowili o stymulacji ?
Dzięki, poszukam info o tym infoliku i sprawdzę, gdzie to nabyć. -
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:zaczynam powaznie myslec o przeniesieniu jej do innej szkoly, ale po pierwsze to w innej miejscowosci po drugie ona ma problem ze znalezieniem sie w towarzystwie.
nie wiem jak to sie wszystko rozwiniemus być cierpliwa i walczyć
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:napewno dasz rade, madra iz aradna babeczka z Ciebie
-
nick nieaktualny