Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a co on daje?
Ja generalnie mam cykle ~35 dniowe (32-40), ale od początku roku miałam już dwa >60 dni i to zakończone dopiero przez Duphaston...Dlatego zaczelam szukać też "pomocy" w ziołach. Moje ostatnie dwa cykle to coś dziwnego - jeden nienaturalnie krótki, poprzedni dziwnie normalny jak na ostatnie miesiące... I weź tu kobieto się staraj.
-
Redhotka wrote:Ma pomagać w regulacji cyklu.
Ja generalnie mam cykle ~35 dniowe (32-40), ale od początku roku miałam już dwa >60 dni i to zakończone dopiero przez Duphaston...Dlatego zaczelam szukać też "pomocy" w ziołach. Moje ostatnie dwa cykle to coś dziwnego - jeden nienaturalnie krótki, poprzedni dziwnie normalny jak na ostatnie miesiące... I weź tu kobieto się staraj.
Ile juz go bierzesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Kiedy owu masz zazwyczaj, wiesz czy nie? Czy co miesiac inaczej?
To jest trzeci cykl, który obserwuje, bo znudziło mi się właśnie strzelanie na ślepo...
Lutealną mam 11-12 dni, cykle nieregularne (pisałam wyżej). Niestety nie mam wyraźnych objawów owulacyjnych, bym bez mierzenia była w stanie określić owulacje (mam koleżankę, która bez prowadzenia obserwacji, wie kiedy ma, bo organizm jej to ewidentnie pokazuje).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:47