Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Dziewczyny czytałam Was tam rano i powiedzcie mi z czystej ciekawości co to ten tajemniczy "dong"... :>
Moja temperatura w tym miesiącu szaleje i nie wiem co jest grane...my tylko jej sluchamy
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Dziewczyny czytałam Was tam rano i powiedzcie mi z czystej ciekawości co to ten tajemniczy "dong"... :>
Moja temperatura w tym miesiącu szaleje i nie wiem co jest grane...
Proszę
http://www.doz.pl/leki/p6590-Dong_QuaiRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja mam w domu wiesiolka i w sumie sie zastanawiam czy na nstepny cykl jest sens go brac skoro chce donga i inofolic czy jak?
wiele dziewczyn pisało że nie za bardzo widziały po wiesiołku różnicę a tylko źle się czuły :d Kup sobie donga lepiej widzisz co się stało z Izą Amelią teraz jeszcze dojdzie Asha Dotik i Miki
a i ja się skusze tylko czekam na Ashy pozytywa
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Nie bierz go Wiesiołek wcale nie jest taki super często cykle rozwala
wiele dziewczyn pisało że nie za bardzo widziały po wiesiołku różnicę a tylko źle się czuły :d Kup sobie donga lepiej widzisz co się stało z Izą Amelią teraz jeszcze dojdzie Asha Dotik i Miki
Hahahaha obys dlugo nie czekala...ja juz 4 lata czekamjak cos to ci mojego wysle
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Nie bierz go Wiesiołek wcale nie jest taki super często cykle rozwala
Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość