Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:tak se wlasnie mysle co wybrac. mysle o witaminach z dha. ale je sie chyba pozniej bierze. ja mam 7 tydzien wiec troche zaczekam i se kupie
A wybrałam te, bo mają dużą dawkę folianów. Mają 400 kwasu foliowego i 416 metafoliny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ja po porodzie mialam problemy z zelazem bo przy porodzie mialam duzy ubytek krwi wiec zapobiegawczo wezme teraz zeby pozniej nie walic w siebie bo planuje karmic piersia
Po 12 tyg może kupię te z DHA.Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Tak juz mieszkam u rodzicow
w koncu jest dobrze
aaah i jeszcze coreczka!
Siemanko po przerwieamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mam kontaktu z Ojcem Malej i poki co nie chce miec.. jest mi dobrze jak jest
wlasnie jestem na zakupach symbolicznych dla malej
kupilam overollek bialy misiowaty i rozowe skarpeteczki i czapeczki dwie
a jak wrocimy do domu to zamawiamy ubranka z Nexta
Cwalinka, Redhotka, gigsa lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Nie mam kontaktu z Ojcem Malej i poki co nie chce miec.. jest mi dobrze jak jest
wlasnie jestem na zakupach symbolicznych dla malej
kupilam overollek bialy misiowaty i rozowe skarpeteczki i czapeczki dwie
a jak wrocimy do domu to zamawiamy ubranka z Nexta
już teraz możesz kupować i kupować -
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Gigsa ja na fioletowej pisze pamietnik tam wrzucam zdj ubranek itd
mozesz zagladac sobie jak cos
ja jeszcze nie bardzo tam zorientowana jestem co i jak, dopiero kalendarz ogarniamale zdjęcie dzisiejsze widziałam
Pozdrów ode mnie Justinkę na kwietniówkach i pogratuluj dziewczynkiSama nie chcę tam wpadać nie wiadomo skąd
A żebym zobaczyła Twoj pamietnik to najpierw chyba musisz zaakceptować moje zaproszenie, bo nic nie mogę zobaczyć
potem się pobawię
teraz lecę obiad kończyć, bo niedługo maż wracaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 16:16
-
nick nieaktualny