Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:no cooo
jak go dzis w smsie spytalam czy jak umowie nas to dostsouje sie do terminu to cisza do teraz. wiec ja sie go pytam ze mi jeszcze nie odpowiedzial na pytanie w smsie, a on mi na to ze nie ma poki co ochoty na to odpowiadac
to serio ja pierdole te starania. ostatnio strasznie krew mi psuje ten gadtule kochana
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no cooo
jak go dzis w smsie spytalam czy jak umowie nas to dostsouje sie do terminu to cisza do teraz. wiec ja sie go pytam ze mi jeszcze nie odpowiedzial na pytanie w smsie, a on mi na to ze nie ma poki co ochoty na to odpowiadac
to serio ja pierdole te starania. ostatnio strasznie krew mi psuje ten gad
Ja pierdole....chyba go musisz posadzic na dupie i sie zapytac o co chodzi, bo czas leci kurwaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 16:59
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:a pacan obiecal mi mily dzionek dzisia
mial obiad zrobic i kolacje przy swiecach
obiad sama zrobilam
a jak bedzie chcial swiece zapalic to niech sobie w dupe je wsadzi
Mowie ci przycisnij go i niech ci powie o co chodzi, bo sie tak bedziesz wkurwiac przez nastepne lata25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:wiesz co ja juz mam dosc sadznia go na dupie i z nim rozmawiac bo ja raczej z jego dupa rozmawiam a nie z glowa bo huja daja te rozmowy
raz gada tak raz tak .... dobrze by było jakby się okreslił czy chcę jeszcze dziecko czy nie kurwa wielki problem trochę nasienia oddać do badania
normalnie z tymi chlopami czasem gorzej niż z babą z pmsem ....
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Mowie ci przycisnij go i niech ci powie o co chodzi, bo sie tak bedziesz wkurwiac przez nastepne lata
moze fakt muze poczekac az bede miec normalna umowe nie wiem sama -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ASia juz nie raz probowalam go przycisnac i dupek nie mowi o co chodzi, ciagle wymawia sie kasa
moze fakt muze poczekac az bede miec normalna umowe nie wiem samadobra sytuacja finansowa też jest ważna ale bez przesady ...
Asha lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ASia juz nie raz probowalam go przycisnac i dupek nie mowi o co chodzi, ciagle wymawia sie kasa
moze fakt muze poczekac az bede miec normalna umowe nie wiem sama
Watpie.....zeby to byl powod.....
Zreszta nigdy nie jest dobry moment...a im dluzej sie czeka tym gorzej...mysmy tak kurwa czekali bez sensu latami a teraz latami czekamy zeby zajsc
Moim zdaniem to tylko wymowka kochanie
Tulam...przykro miCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:
raz gada tak raz tak .... dobrze by było jakby się okreslił czy chcę jeszcze dziecko czy nie kurwa wielki problem trochę nasienia oddać do badania
normalnie z tymi chlopami czasem gorzej niż z babą z pmsem ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja juz go nie rozumiem twierdzi ze chce a gwono w tym kierunku robi
Asha lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ja juz go nie rozumiem twierdzi ze chce a gwono w tym kierunku robi
Sprobuj rozmawiac o uczuciach z nim tylko tak sie czegos dowiesz...ni etylko tak nie...chce nie chce....i go nie atakuj...bo sie bedzie zamykal w sobie i mowie to tylko dlatego ze wiem ze wkurwiona jestes i to naturalne jest poprostu i tyle25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Sprobuj rozmawiac o uczuciach z nim tylko tak sie czegos dowiesz...ni etylko tak nie...chce nie chce....i go nie atakuj...bo sie bedzie zamykal w sobie i mowie to tylko dlatego ze wiem ze wkurwiona jestes i to naturalne jest poprostu i tyle