Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ehh wiem ze on jest do dupy pod tym wzgledem, i beznadziejnie sieczuje nie potrafiac do niego dotrzec
kazda proba rozmowy zaczyna sie wkurzeniem z jego strony.
nie ugrasz z nim niczego. on ci nie powie prawdy i bedzie kombinowal. jesli sie wam uklada a on nie potrafi podjac decyzji to zrob se dziecko z nim ale mu o tym nie mow.
jesli wam sie nie uklada to sie zastanowAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:to na pewno rodzenstwo
nie ugrasz z nim niczego. on ci nie powie prawdy i bedzie kombinowal. jesli sie wam uklada a on nie potrafi podjac decyzji to zrob se dziecko z nim ale mu o tym nie mow.
jesli wam sie nie uklada to sie zastanow
ciezko sobie zrobic dziecko z nim nic nie mowiac bo ja potrzebuje jego spermy do badania -
Cwalinka wrote:i tak probuje i tak nic nie dziala, jak o sciane
miwi ci to samotna matka i przyszla rozwodkaAsha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
oj widzę, ze cwalinka sluchasz wymówek znowu
faceci nie ogarniam czasem...moim zdaniem te gadki o Twojej umowie etc to jest tylko i wyłącznie wymówka ktora mu podpasowala...nie czytalam wszystkiego jeszcze...
ja na chwilke tylko bo glut mi lata kolo nogi...beta 440,4mlU/mlAsha, Cwalinka, 25staraczka25, amelia04072006, Redhotka, Sylwia87, Rudzia lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jesli nie chce gadac to spytaj sie czy pojdziecie na terapie. takie olewanie kadego tematu spowoduje ze wasz zwiazek sie kiedys rozwali.
miwi ci to samotna matka i przyszla rozwodka
Juz sie nie chcialam odzywac, dobrze ze gadaszbo wyjdzie ze wszystkich wysylam hahahaha
-
nick nieaktualny