Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Hejka
oj widzę, ze cwalinka sluchasz wymówek znowu
faceci nie ogarniam czasem...moim zdaniem te gadki o Twojej umowie etc to jest tylko i wyłącznie wymówka ktora mu podpasowala...nie czytalam wszystkiego jeszcze...
ja na chwilke tylko bo glut mi lata kolo nogi...beta 440,4mlU/ml
O kurwa....pieknaIza75, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hejka
faceci nie ogarniam czasem...moim zdaniem te gadki o Twojej umowie etc to jest tylko i wyłącznie wymówka ktora mu podpasowala...nie czytalam wszystkiego jeszcze...
ja na chwilke tylko bo glut mi lata kolo nogi...beta 440,4mlU/mlIza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ogolnie nam sie uklada
ciezko sobie zrobic dziecko z nim nic nie mowiac bo ja potrzebuje jego spermy do badania
a pozniej sie mowi ze bralas ale nie wiesz czemu nie zadzialalo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Hejka
ja na chwilke tylko bo glut mi lata kolo nogi...beta 440,4mlU/ml???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 17:24
Iza75, 25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:to sie ogolnie robi tak ze sie mowi ze dzisiaj moze walic do konca bo jestes na anty skoro nie chce dziecka.
a pozniej sie mowi ze bralas ale nie wiesz czemu nie zadzialaloRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie ogarniam...moze wynikow sie boi...mial ktos w rodzinie problem z jajakmi???
w sumie z jajkami nikt nie mial problemu
ale jego brat sie rozwiodl bo razem z zona dziecka nie mogli miec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no ja wlasnie obstawiam ten strach przed wynikami
w sumie z jajkami nikt nie mial problemu
ale jego brat sie rozwiodl bo razem z zona dziecka nie mogli miec
Czyli nie tylko strach przed wynikami ale tez...strach ze cie moze stracic jak beda do dupy i nie bedziesz mogla zajsc