Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hahahah ja tez, ale jak cos sie chce dowiedziec to bicie nic nie da bo on spierdoli hahahahah
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:kochanie umowa ma wiele do rzeczy bo mnie sie macierzynski nie nalezyi w razie fakjtycznej ciazy zostaje z gola dupa
No to ci gwarantuje ze jak umowe dostaniesz to wtedy nie zajdzieszbo tak sie zaplanowac kurwa nie da
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Sprobuj rozmawiac o uczuciach z nim tylko tak sie czegos dowiesz...ni etylko tak nie...chce nie chce....i go nie atakuj...bo sie bedzie zamykal w sobie i mowie to tylko dlatego ze wiem ze wkurwiona jestes i to naturalne jest poprostu i tyle
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:kochanie umowa ma wiele do rzeczy bo mnie sie macierzynski nie nalezyi w razie fakjtycznej ciazy zostaje z gola dupa
-
25staraczka25 wrote:czasem się nie da z psychologii dobra nie jestem ale jak mnie ktoś wkurwia brakiem swojego zdania to tylko można przy....
Hahhahaha no no.....nie ....tutaj lepiej zeby pomalu moim zdaniem pojechala i wiecej sie dowie...na spokojnie25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ja juz mu nawet w liscie pisalam co czuje, i ciagle jest rozumiem kochanie tak kochanie zrobimy ale nie teraz
zpytaj sie czy nie ma zaginionego rodzenstwa25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ehh wiem ze on jest do dupy pod tym wzgledem, i beznadziejnie sieczuje nie potrafiac do niego dotrzec
kazda proba rozmowy zaczyna sie wkurzeniem z jego strony.
Bo moze go atakujesz...to on sie musi bronic dlatego sie wkurwia....na spokojnie mis to zrobicCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ehh wiem ze on jest do dupy pod tym wzgledem, i beznadziejnie sieczuje nie potrafiac do niego dotrzec
kazda proba rozmowy zaczyna sie wkurzeniem z jego strony.dasz radę musisz dotrzeć do niego oby jak najszybciej ... przykre to że tak jest
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny