Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:Nie strasz mnie
same w sobie jeszcze nie bolą, chyba, że się schylam, ale przy nawet lekkim muścięciu to jakby były całe w siniakach po skopaniu jakimś buciorem byłyCwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ooo wlasnie jaki??? tez pytam ja
taki Amelia mi wstawiała jak pytałam jaki ma byćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 08:41
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:nie straszę
same w sobie jeszcze nie bolą, chyba, że się schylam, ale przy nawet lekkim muścięciu to jakby były całe w siniakach po skopaniu jakimś buciorem były
O kurde... Mnie na razie delikatnie bolą.. Ale wiem, że wiecznie tak nie będziegigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dzien dobry
jak sie czujemy???
u mnie ok, coś mam za niską temp jak na ten dzień cyklu i jajniory już naparzają
a Tobie piękną owuleczkę wyznaczyłoAsha, rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:kurna pożar mam w pracy, ktoś coś z rana ciągle i się wkurzam bo nie nadążam za Wami...
u mnie ok, coś mam za niską temp jak na ten dzień cyklu i jajniory już naparzają
a Tobie piękną owuleczkę wyznaczyło
A mowilam mierz bo cie zaskoczybzykaj juz zeby towar swiezy byl na czas
mik82, Cwalinka, gigsa lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:http://allegro.pl/swanson-dong-quai-530mg-100-kapsulek-i4736085533.html
taki Amelia mi wstawiała jak pytałam jaki ma byćjuz chcialam se zamowic ale niewiem kiedy bedzie wyplata poczekam te dwa trzy dni i se zamowie
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:A mowilam mierz bo cie zaskoczy
bzykaj juz zeby towar swiezy byl na czas
Asha, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość