Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:ale ja inocudo w poprzednim cyklu nie brałam tylko donga a owu miałam wczesniej teraz...to jak w tym cyklu biorę i jedno i drugie to kurwa owu jutro będę miała hahaha
Noooo to ci dlatego mowie idz bzykaj...to wczale nie jest smieszne...widzials moj wykresCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No to mierzaj i bzykaj ...juz nerwa mam hahahaha
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:no to ja ci ino taka mam od wczoraj a dzis jeszcze se niebadalam bo badam zawsze jak mi sie przypomi popoludniu to ja ci mam ino juz owu ???
o ja pitole
Zawsze o tej samej porze badaj i w tej samej pozycji zawsze bo ona sie przemieszcza w ciagu dnia...tak to nie ma sensu.....i on musi byc tak wysoko ze ledwo ja mozesz znalezcCwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:no to ja ci ino taka mam od wczoraj a dzis jeszcze se niebadalam bo badam zawsze jak mi sie przypomi popoludniu to ja ci mam ino juz owu ???
o ja pitole
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a jaka masz??? zdaje mi sie ale moze zdaje ze jak jest se otwarta to se jest owu ale niwim dokladnie
w pracy nie bede grzebac
bo rano probowalam sprawdzic i jakos tak wyszlo, dodatkowo sladowa ilosc rozowatego sluzu mialammik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:hahaha...ja też...dawno bzykania nie było bo mi progesteron walił to przynajmniej o to na razie sie nie martwię
Zaraz ci znowu zacznie walic hahaha zobaczysz ...ja ledwo @ skonczylam...bzyknelam i juz spie jhahahahrybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:wydaje mi sie ze mam taka miekka napuchnieta, ale macne se wo domu
w pracy nie bede grzebac
bo rano probowalam sprawdzic i jakos tak wyszlo, dodatkowo sladowa ilosc rozowatego sluzu mialam
O TEJ SAMEJ PORZE ZAWSZE!!!Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Noooo to ci dlatego mowie idz bzykaj...to wczale nie jest smieszne...widzials moj wykres
...ja będę u gina na owu wyglądać a Ty będziesz testa już robić...o jaaaaaa!
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Zawsze o tej samej porze badaj i w tej samej pozycji zawsze bo ona sie przemieszcza w ciagu dnia...tak to nie ma sensu.....i on musi byc tak wysoko ze ledwo ja mozesz znalezc
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:no widziałam i w szoku jestem...dopiero @ miałaś a ja tu już znów odliczanie muszę zacząć
...ja będę u gina na owu wyglądać a Ty będziesz testa już robić...o jaaaaaa!
Ja juz za tydzien znowu @ mam miec hahaha nie nadazam kurwa mac hahahah -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Zaraz ci znowu zacznie walic hahaha zobaczysz ...ja ledwo @ skonczylam...bzyknelam i juz spie jhahahah
-
Cwalinka wrote:wydaje mi sie ze mam taka miekka napuchnieta, ale macne se wo domu
w pracy nie bede grzebac
bo rano probowalam sprawdzic i jakos tak wyszlo, dodatkowo sladowa ilosc rozowatego sluzu mialamrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny