Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:no dobra a tera z innej beczki kochasz sie w dniu spadku czy w dniu skoku czy w oby dwa dni np.?? he???
To zalezy jak wyjdzie...co dwa dni zazwyczaj....teraz bylo inaczej bo z nienacka bylo....ale zazwyczaj co dwa dni zeby bylo...wyjdzie jak wyjdzierybka, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Koniecznie
ja tez jak zmierzylam to szoku doznalam i panika bo bzykac mus
a w pon rano mam gina i to będzie 11 dc więc będę dokładnie wiedziała czy juz po owu czy przed... dotik nie przyspieszył owulki dong więc może i do mnie zawita o czasie choć juz w poprzednim cyklu przy małej dawce donga miałam owu z 3 dni wczesniej
rybka, Asha lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no zobaczymy co mi w tym cyklu z owulką zrobi... juto z dongiem startuję
a w pon rano mam gina i to będzie 11 dc więc będę dokładnie wiedziała czy juz po owu czy przed... dotik nie przyspieszył owulki dong więc może i do mnie zawita o czasie choć juz w poprzednim cyklu przy małej dawce donga miałam owu z 3 dni wczesniej
Mi dong nie przyspieszyl , inocudo mi przyspieszylo...Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:no zobaczymy co mi w tym cyklu z owulką zrobi... juto z dongiem startuję
Asha, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
No to mierzaj i bzykaj ...juz nerwa mam hahahahaCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mi dong nie przyspieszyl , inocudo mi przyspieszylo...