Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:cholera zazdraszczam ja tez chce buuuuuu niech mnie moj w kocnu wykorzysta na glodzie jestem
tulam...moze faktycznie cos mu lazi po glowie ale nieumie ci tego powiedziec?? niewiem wiem ze moj nieraz tez ma okres buntu i seks jest u nas od swieta...
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:oj mam nadzieje ze dzis cie dopadnie
tulam...moze faktycznie cos mu lazi po glowie ale nieumie ci tego powiedziec?? niewiem wiem ze moj nieraz tez ma okres buntu i seks jest u nas od swieta...
a moj mi w niedziele obiecywal ze w poniedzialek bede miec mily dzionek i niespodzianke no i kurwa mialam niespodzianke spiace zwloki, tego to ja sie nie spodziewalam -
nick nieaktualnyrybka wrote:no jestem jestem
a gdzie one se wszystkie polazly?? gdzie amelka rechotka itp?? pytam gdzie one!!!??? wracac mi tu!!! szybko!!! wolam was!!!!
rybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:no wlasnie wiem dlatego zazdraszczam bo przeszedl samego siebie
a moj mi w niedziele obiecywal ze w poniedzialek bede miec mily dzionek i niespodzianke no i kurwa mialam niespodzianke spiace zwloki, tego to ja sie nie spodziewalamchcial od niedzieli ale zawsze cos o nie pierwsza chcica mega naszla go sobote i co zawsze pozniej wieczorem cos mial do zrobienia troche posiedzial przed laptopem a ja kladac sie do loza szybko zasypiam..niemialam sily na niego czekac..bo to juz raczej bylby seks taki troszke na sile
-
nick nieaktualnyrybka wrote:oj moj tez przez ostatnie dni widzial moje zwloki
chcial od niedzieli ale zawsze cos o nie pierwsza chcica mega naszla go sobote i co zawsze pozniej wieczorem cos mial do zrobienia troche posiedzial przed laptopem a ja kladac sie do loza szybko zasypiam..niemialam sily na niego czekac..bo to juz raczej bylby seks taki troszke na sile
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny