Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:ja raz nie pamietalam ze w ogole sie brzykalismy
Hahahahaha raz? Ja mam to caly czas hahah dobrze ze serca wstawiam bo bym wogole nie wiedziala hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 09:37
rybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Brak chcicy i na pol spiaco na musa hahaha
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:oj..tez nieraz tak mialam ale powiedzialam stop albo sie kochamy oboje bo chcemy albo wcale albo robi sie drugiej osobie ochote...ale moj juz wie zona spaca zona niechcaca
Taaaa...ale jakbym tak robila to bym w zadna owu pewnie nie bzyknela bo mnie brzuch naparza -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie no serio maz cos do mnie rano mowi o tym ze sie bzyknelismy a ja na niego patrze jak na idiote, ze co ze niby jak
Tak dobrze bylo ze szoku doznalas hahaha ja tak mialam raz po alko...jeden jedyny raz...kurwa zalamke mialam hahahaha -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Taaaa...ale jakbym tak robila to bym w zadna owu pewnie nie bzyknela bo mnie brzuch naparza
bllleeee fffuuujjj...
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no mnie tez pobolewa nieraz mocno boli ale moj potrafi zrobic ochote no chyba ze niema ochoty...my bardzo czesto odrazu po owu niemamy serduszek moje libido spada i siega dna a moj ma najwieksza ochote jak mam wredna
bllleeee fffuuujjj...
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:no mnie tez pobolewa nieraz mocno boli ale moj potrafi zrobic ochote no chyba ze niema ochoty...my bardzo czesto odrazu po owu niemamy serduszek moje libido spada i siega dna a moj ma najwieksza ochote jak mam wredna
bllleeee fffuuujjj...
Ochote to mam w owu normalnie tyle bol brzucha jest czesto nie do ogarniecia wszystko jedno co on robia po owu to juz wiadomo jak jest
ale teraz z nienacka bylo wiec na szybciora mus byl
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny