Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a ty sie kochasz w okres?? ja nienawidze tego czuje sie wtedy jakos brudno?? ale moj nawet nieraz jeszcze niewie ze mam okres a mowi slicznie dzis wygladasz i chce bara bara
jak leci ze mnie to go inaczej trza zaspokoic
rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:a ty sie kochasz w okres?? ja nienawidze tego czuje sie wtedy jakos brudno?? ale moj nawet nieraz jeszcze niewie ze mam okres a mowi slicznie dzis wygladasz i chce bara bara
Przy koncowce juz tak...zalezy kiedy bo teraz to mnie tak bolalo ze nie dalo rady, ale normalnie tak...kwestia przyzwyczajenia myslerybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie dopiero jak plamienie nadchodzi
jak leci ze mnie to go inaczej trza zaspokoic
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:a ja mam bunt!!! nie zaspokajam swego wtedy inaczej..jest tylko piec dni no moze szesc nieraz co niemoge sie kochac i co on akurat wtedy chce?? ma tyle dni co mozemy wiec niech se chcice zaplanuje na te dni co moge
Ja mam bunt po owurybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nooo zaczyna sie faza...wara mi stad hahahah
ale za trzy moze cztery dni bedzie SIO ha ha hii ale znowu stwierdzam fakt ze faktycznie facet moze poczuc sie jak maszyna do robienia dzieci sa dni plodne jest chcica koncza sie plodne jest uciekaj..hmmm
-
rybka wrote:u mnie jeszcze nie wiec bede dzialac dopoki jest chcica
ale za trzy moze cztery dni bedzie SIO ha ha hii ale znowu stwierdzam fakt ze faktycznie facet moze poczuc sie jak maszyna do robienia dzieci sa dni plodne jest chcica koncza sie plodne jest uciekaj..hmmm
No ja juz po hahaha hormony nami rzadza i tyle nic nie poradzimyCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny