Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:bry Dziewczyny co się dzialo jak mnie nie było ?? Nie dalam rady wejść wcześniej kontrole od gazu miałam
kaloryferki i piec mi sprawdzali
piszcie skrota
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No ja za dentysta nie przepadam...ale do porodu to chyba mnie beda ciagnac
bo z wlasnej woli to nie pojde
koleżanka tu rodziła na dzień dobry tak ją naszpikowali przeciwbólowymi , mowiła że nic nie czuła urodziła normalnie i dobrze wspomina szpital
ale są też inne przypadki więc ciężko spekulować jeszcze jak masz nie miłe wspomnienia to już w ogóle .... ja też się boje rodzić choć nie wiem jak to smakuje;)
-
Noo u mnie przerwa teraz czekam na autobus i jade do klientki przy okazji stom to mi looknie na tego mojego mleczaka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:
koleżanka tu rodziła na dzień dobry tak ją naszpikowali przeciwbólowymi , mowiła że nic nie czuła urodziła normalnie i dobrze wspomina szpital
ale są też inne przypadki więc ciężko spekulować jeszcze jak masz nie miłe wspomnienia to już w ogóle .... ja też się boje rodzić choć nie wiem jak to smakuje;)
Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:cholerka to zycze wam by te korody co przed wami byly przyjemniejsze
Staraczka a my to o bzykaniu i chcicy i facetach i ASha wkurwa zlapala na UK sluzbe zdrowia i telefonyCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny