Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:kiedys myslalam o wyjezdzie w gory i tam spedzeniu sylwka synek oczywiscie z nami ale kasy brak a tam drogo bo sezon itp.musze i tak zaczac odkladac kase bo syn zazyczyl se jechac kiedys w gory(dobrze ze jeszcze nie podal kiedy)
gory sa fajne aczkolwiek drogie, tez keidys mi sie sylwek w gorach marzyl, ale kto wie moze kiedysrybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:hihi ja nie mam oporow by JOwi zostawic ale malzowaty ma
-
nick nieaktualnyrybka wrote:moze i jakos niemialam moze (moze) ale jakos zawsze czuje sie bezpieczniej jak go widze i slysze nawet jak moj maz pije w sylwka ja tylko popijam malymi lyczkami bo odrazu mam strach ze a jak cos sie stanie?? wiem jestem glupia
wiadomo nie wolno upic sie na umor, trza zostawic miejsce na zdrowy rozsadek
-
nick nieaktualnyrybka wrote:moze i jakos niemialam moze (moze) ale jakos zawsze czuje sie bezpieczniej jak go widze i slysze nawet jak moj maz pije w sylwka ja tylko popijam malymi lyczkami bo odrazu mam strach ze a jak cos sie stanie?? wiem jestem glupia
Nie jesteś głupia. Nigdy nie wiesz co się stanie, a ktoś trzeźwy powinien być w domu jak jest dziecko. Takie jest moje zdanie i go nie zmienie.Cwalinka, rybka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Nie jesteś głupia. Nigdy nie wiesz co się stanie, a ktoś trzeźwy powinien być w domu jak jest dziecko. Takie jest moje zdanie i go nie zmienie.
juz sie balam a zazwyczaj to moj pije to ja trzezwa jestem albo pije naprawde malenkie ilosci ale kiedys zrobilam mojego w balona zaczelam szybko pic i on musial przestac
Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:uwielbiam cie
juz sie balam a zazwyczaj to moj pije to ja trzezwa jestem albo pije naprawde malenkie ilosci ale kiedys zrobilam mojego w balona zaczelam szybko pic i on musial przestac
Dobrze zrobiłaśKobieta też masz czasem ochotę się zresetować
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:uwielbiam cie
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny