Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
musze spadac po syneczka potem obiad lekcje i ide na rozaniec juz jutro pogrzeb..i dol zaczynam lapac bo zbliza sie ta godzina ta kiedy pojde...juz nie smutam..pamietam o was bede miala was na oku i zycze milego dzionka jak cos napisalam nie tak przepraszam wielbie was ja
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam od gina, tego na nfz. Dostałam zwolnienie, ale już myślałam, że mi nie da, bo powiedziała, że żeby dać mi zwolnienie to musi potwierdzić ciążę. Ja wystrachana, bo ostatnio przecież była tylko taka tyci kropka i myślałam, że jeszcze nic nie będzie widać, ale był pęcherzyk
Wychodzi, że to na bank 4 tydzień
Tylko, że tych pęcherzyków było 2. Jeden dominujący, a drugi mniejszy. I ona podejrzewa, że albo ten mniejszy się wchłonie i zostanie tylko ten większy, albo będzie ciąża mnoga w co ja akurat nie wierzę.
Niestety wizyty u tej gin na nfz 18 listopada nie udało się przełożyć na później, bo niby w tym roku już miejsca nie było ....
Także idę w poniedziałek 10 listopada do eddo gina i tam znów mam usg, a kolejne nie wiem na kiedy mi wyznaczy.25staraczka25, rybka, Cwalinka, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Wróciłam od gina, tego na nfz. Dostałam zwolnienie, ale już myślałam, że mi nie da, bo powiedziała, że żeby dać mi zwolnienie to musi potwierdzić ciążę. Ja wystrachana, bo ostatnio przecież była tylko taka tyci kropka i myślałam, że jeszcze nic nie będzie widać, ale był pęcherzyk
Tylko, że tych pęcherzyków było 2. Jeden dominujący, a drugi mniejszy. I ona podejrzewa, że albo ten mniejszy się wchłonie i zostanie tylko ten większy, albo będzie ciąża mnoga w co ja akurat nie wierzę.
Niestety wizyty u tej gin na nfz 18 listopada nie udało się przełożyć na później, bo niby w tym roku już miejsca nie było ....
Także idę w poniedziałek 10 listopada do eddo gina i tam znów mam usg, a kolejne nie wiem na kiedy mi wyznaczy.Cwalinka, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Wróciłam od gina, tego na nfz. Dostałam zwolnienie, ale już myślałam, że mi nie da, bo powiedziała, że żeby dać mi zwolnienie to musi potwierdzić ciążę. Ja wystrachana, bo ostatnio przecież była tylko taka tyci kropka i myślałam, że jeszcze nic nie będzie widać, ale był pęcherzyk
Także idę w poniedziałek 10 listopada do eddo gina i tam znów mam usg, a kolejne nie wiem na kiedy mi wyznaczy.Najważniejsze że jest pęcherzyk . Też mi się wydaje że drugi się wchłonie no chyba żeby
Cwalinka, gigsa, rybka lubią tę wiadomość
-
A tam. Ja jestem pewna, że to nie będa bliźniaki. Na bank ten jeden się wchłonie. Gin powiedziała, że jak pójdę 10 w poniedziałek do endo gina to pewnie już tylko jeden pęcherzyk zostanie.
najważniejsze, że jest pęcherzyk i to dobrze widoczny i na miejscuSylwia87, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Wróciłam od gina, tego na nfz. Dostałam zwolnienie, ale już myślałam, że mi nie da, bo powiedziała, że żeby dać mi zwolnienie to musi potwierdzić ciążę. Ja wystrachana, bo ostatnio przecież była tylko taka tyci kropka i myślałam, że jeszcze nic nie będzie widać, ale był pęcherzyk
Także idę w poniedziałek 10 listopada do eddo gina i tam znów mam usg, a kolejne nie wiem na kiedy mi wyznaczy.
Super!Nie chciałabyś bliźniaków?
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A tam. Ja jestem pewna, że to nie będa bliźniaki. Na bank ten jeden się wchłonie. Gin powiedziała, że jak pójdę 10 w poniedziałek do endo gina to pewnie już tylko jeden pęcherzyk zostanie.
najważniejsze, że jest pęcherzyk i to dobrze widoczny i na miejscu
No to jest najważniejszeCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Super!
Nie chciałabyś bliźniaków?
nie mówię, że nie, ale pewnie to tylko na razie te dwa pęcherzyki są. Mówię, najważniejsze, że są i że te bóle brzucha nic złego tam nie zdziałały
Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem miałam za małą betę na bliźniaki. Poza tym gin mówiła, że bardzo wcześnie zrobiłam bety i dlatego były małe i możliwe, że teraz by rosły już dużo szybciej i wtedy mogłaby bardziej stawiać na bliźniaki. A tak na razie jest za wcześnie żeby powiedzieć na 100%. Ale ja już kolejnej bety nie chce robić. Powiedziała, że mój przyrost bety był ok. A możliwe, że moje tsh tak skoczyło ze względu na ciążę. Zobaczymy w poniedziałek czy tsh spadło.
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:A tam. Ja jestem pewna, że to nie będa bliźniaki. Na bank ten jeden się wchłonie. Gin powiedziała, że jak pójdę 10 w poniedziałek do endo gina to pewnie już tylko jeden pęcherzyk zostanie.
najważniejsze, że jest pęcherzyk i to dobrze widoczny i na miejscuCwalinka, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Moim zdaniem miałam za małą betę na bliźniaki. Poza tym gin mówiła, że bardzo wcześnie zrobiłam bety i dlatego były małe i możliwe, że teraz by rosły już dużo szybciej i wtedy mogłaby bardziej stawiać na bliźniaki. A tak na razie jest za wcześnie żeby powiedzieć na 100%. Ale ja już kolejnej bety nie chce robić. Powiedziała, że mój przyrost bety był ok. A możliwe, że moje tsh tak skoczyło ze względu na ciążę. Zobaczymy w poniedziałek czy tsh spadło.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:To teraz mocno kciukam zeby spadlo ...
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a ja wlasnie zrobilam lsite zakupow i teraz tylko czekam na kase na koncie, nie lubie czekac
ja to dopiero w poniedziałek kasę na konto dostanę, ale czekam cierpliwie