X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze spadac po syneczka potem obiad lekcje i ide na rozaniec juz jutro pogrzeb..i dol zaczynam lapac bo zbliza sie ta godzina ta kiedy pojde...juz nie smutam..pamietam o was bede miala was na oku i zycze milego dzionka jak cos napisalam nie tak przepraszam wielbie was ja <3 <3

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, bo jeszcze znajomi nie wiedza i dowiedzą się w grudniu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybciu trzymaj sie

rybka lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od gina, tego na nfz. Dostałam zwolnienie, ale już myślałam, że mi nie da, bo powiedziała, że żeby dać mi zwolnienie to musi potwierdzić ciążę. Ja wystrachana, bo ostatnio przecież była tylko taka tyci kropka i myślałam, że jeszcze nic nie będzie widać, ale był pęcherzyk :):):) Wychodzi, że to na bank 4 tydzień :) Tylko, że tych pęcherzyków było 2. Jeden dominujący, a drugi mniejszy. I ona podejrzewa, że albo ten mniejszy się wchłonie i zostanie tylko ten większy, albo będzie ciąża mnoga w co ja akurat nie wierzę.
    Niestety wizyty u tej gin na nfz 18 listopada nie udało się przełożyć na później, bo niby w tym roku już miejsca nie było ....
    Także idę w poniedziałek 10 listopada do eddo gina i tam znów mam usg, a kolejne nie wiem na kiedy mi wyznaczy.

25staraczka25, rybka, Cwalinka, Sylwia87 lubią tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Wróciłam od gina, tego na nfz. Dostałam zwolnienie, ale już myślałam, że mi nie da, bo powiedziała, że żeby dać mi zwolnienie to musi potwierdzić ciążę. Ja wystrachana, bo ostatnio przecież była tylko taka tyci kropka i myślałam, że jeszcze nic nie będzie widać, ale był pęcherzyk :):):) Wychodzi, że to na bank 4 tydzień :) Tylko, że tych pęcherzyków było 2. Jeden dominujący, a drugi mniejszy. I ona podejrzewa, że albo ten mniejszy się wchłonie i zostanie tylko ten większy, albo będzie ciąża mnoga w co ja akurat nie wierzę.
    Niestety wizyty u tej gin na nfz 18 listopada nie udało się przełożyć na później, bo niby w tym roku już miejsca nie było ....
    Także idę w poniedziałek 10 listopada do eddo gina i tam znów mam usg, a kolejne nie wiem na kiedy mi wyznaczy.
    Super wiesci a jeszcze ten drugu pecherzyk..no no znow bede ciocia blizniakow super

Cwalinka, gigsa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giga ale by byly jaja :D hihihih

gigsa, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    No to fajnie :) Najważniejsze że jest pęcherzyk . Też mi się wydaje że drugi się wchłonie no chyba żeby :P :P <3

Cwalinka, gigsa, rybka lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam. Ja jestem pewna, że to nie będa bliźniaki. Na bank ten jeden się wchłonie. Gin powiedziała, że jak pójdę 10 w poniedziałek do endo gina to pewnie już tylko jeden pęcherzyk zostanie.
    najważniejsze, że jest pęcherzyk i to dobrze widoczny i na miejscu :)

Sylwia87, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:

Super! :) Nie chciałabyś bliźniaków? :D

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    A tam. Ja jestem pewna, że to nie będa bliźniaki. Na bank ten jeden się wchłonie. Gin powiedziała, że jak pójdę 10 w poniedziałek do endo gina to pewnie już tylko jeden pęcherzyk zostanie.

No to jest najważniejsze :)

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Super! :) Nie chciałabyś bliźniaków? :D
    ja tam przyjmę co mi dadzą ;) nie mówię, że nie, ale pewnie to tylko na razie te dwa pęcherzyki są. Mówię, najważniejsze, że są i że te bóle brzucha nic złego tam nie zdziałały

Sylwia87, Cwalinka lubią tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem miałam za małą betę na bliźniaki. Poza tym gin mówiła, że bardzo wcześnie zrobiłam bety i dlatego były małe i możliwe, że teraz by rosły już dużo szybciej i wtedy mogłaby bardziej stawiać na bliźniaki. A tak na razie jest za wcześnie żeby powiedzieć na 100%. Ale ja już kolejnej bety nie chce robić. Powiedziała, że mój przyrost bety był ok. A możliwe, że moje tsh tak skoczyło ze względu na ciążę. Zobaczymy w poniedziałek czy tsh spadło.

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ciesze sie niezmiernie ze jest wszystko oki a reszta wyjdzie niebawem czy to jeden czy dwa najwazniejsze ze jest pecherzyk..

Cwalinka, gigsa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wlasnie zrobilam lsite zakupow i teraz tylko czekam na kase na koncie, nie lubie czekac

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybciu synek juz w domciu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:29

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Moim zdaniem miałam za małą betę na bliźniaki. Poza tym gin mówiła, że bardzo wcześnie zrobiłam bety i dlatego były małe i możliwe, że teraz by rosły już dużo szybciej i wtedy mogłaby bardziej stawiać na bliźniaki. A tak na razie jest za wcześnie żeby powiedzieć na 100%. Ale ja już kolejnej bety nie chce robić. Powiedziała, że mój przyrost bety był ok. A możliwe, że moje tsh tak skoczyło ze względu na ciążę. Zobaczymy w poniedziałek czy tsh spadło.
    To teraz mocno kciukam zeby spadlo ...

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Rybciu synek juz w domciu?
    No masz dojrzalas mnie tak juz w domciu odrabia lekcje i juz po obiadku nawet. pisze z fona wiec duuuzzzooo gorzej ale jestem...

• gigsa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    To teraz mocno kciukam zeby spadlo ...
    oj trzymaj, bo im więcej kciuków tym lepiej :)

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ja wlasnie zrobilam lsite zakupow i teraz tylko czekam na kase na koncie, nie lubie czekac
    nie lubię czekać :(
    ja to dopiero w poniedziałek kasę na konto dostanę, ale czekam cierpliwie

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz idę muffinki czekoladowe zrobić

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
‹‹ 2478 2479 2480 2481 2482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ