Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrybka wrote:cwalinko!!! izka!!!!mika!!!staraczka!!!! gigsa!!!!! asha!!!! i cala reszta wracac mi tu ale to szybko!!!
Czuję się pominiętaA tak poważnie to ja tylko na chwilę, bo zaraz lece pomyś podłogi i za obiad muszę się wziąć.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Czuję się pominięta
A tak poważnie to ja tylko na chwilę, bo zaraz lece pomyś podłogi i za obiad muszę się wziąć.
ja mam obiad od wczoraj
mam pytanko ktora i gdzie wybieracie sie na sylwka ???
-
nick nieaktualnyrybka wrote:oj przepraszam juz cie dopisalam skopiuj se jeszcze raz
ja mam obiad od wczoraj
mam pytanko ktora i gdzie wybieracie sie na sylwka ???
Niewykluczone, że na białą saleAle prawdopodobnie na wiejską salę. Byliśmy w zeszłym roku i było rewelacyjnie.
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Niewykluczone, że na białą sale
Ale prawdopodobnie na wiejską salę. Byliśmy w zeszłym roku i było rewelacyjnie.
-
nick nieaktualnyrybka wrote:kurde fajnie masz ;-P my zawsze ze swoim narzekamy ze siedzimy w domu ale a to niema kasy,a to niema z kim isc,a to niema tyle ludzow zeby zrobic imprezke w domu
nas jest 4 osoby dorosle i malay szatanrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:kurde fajnie masz ;-P my zawsze ze swoim narzekamy ze siedzimy w domu ale a to niema kasy,a to niema z kim isc,a to niema tyle ludzow zeby zrobic imprezke w domu
Jeżeli chodzi o salę wiejską. To koszt tutaj jest niewielki, bo 40zł od osoby, w tym jakieś tam napoje, szampan, tort i orkiestra, każdy zrobi coś do jedzenia i po kłopocieA ludzie zawsze się znajdą. Jacyś bliżsi znajomi, dalsi znajomi.. I np w zeszłym roku mięliśmy ekipę 30 osób.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a ile ludziow potrzebuujesz?
nas jest 4 osoby dorosle i malay szatan -
nick nieaktualnyrybka wrote:no wisz najlepiej jak okolo10 do 16 by bylo..ale fajsko jak towarzystwo tez jest zgrane..jak jedna para zajebista to u drugiej np.maz kawal zaczepki po alkoholu
wiecej nie trzeba
i potanczymy i sie napijemyrybka lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Jeżeli chodzi o salę wiejską. To koszt tutaj jest niewielki, bo 40zł od osoby, w tym jakieś tam napoje, szampan, tort i orkiestra, każdy zrobi coś do jedzenia i po kłopocie
A ludzie zawsze się znajdą. Jacyś bliżsi znajomi, dalsi znajomi.. I np w zeszłym roku mięliśmy ekipę 30 osób.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no no moze byc faktycznie tak super na sali ale u mnie to odpada niebylo jeszcze sylwestra zebym spedzila go bez synka i jak mam gdzies jechac na impreze to tysiac razy sie zastanowie zanim go z kims zostawie
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no no moze byc faktycznie tak super na sali ale u mnie to odpada niebylo jeszcze sylwestra zebym spedzila go bez synka i jak mam gdzies jechac na impreze to tysiac razy sie zastanowie zanim go z kims zostawie
Masz rację, dlatego lepszym rozwiązaniem dla Ciebie jest impreza w domu. Kolejnego sylwka też spędzę w domuI przez kilka następnych lat tak samo
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:nam wsytarczy skromne grono od 4 do max 8 osob i jest super
wiecej nie trzeba
i potanczymy i sie napijemywiem ze mam na okolo duzo znajomych ale hm..nie kazdego maz lubi...a to jakas fajska para gdzies wyjezdza itp.
-
Sylwia87 wrote:Masz rację, dlatego lepszym rozwiązaniem dla Ciebie jest impreza w domu. Kolejnego sylwka też spędzę w domu
I przez kilka następnych lat tak samo
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no masz racje ale kurde jak ktos trudno znalezc taka nawet ekipe
wiem ze mam na okolo duzo znajomych ale hm..nie kazdego maz lubi...a to jakas fajska para gdzies wyjezdza itp.