X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    cwalinko!!! izka!!!!mika!!!staraczka!!!! gigsa!!!!! asha!!!! i cala reszta wracac mi tu ale to szybko!!!

Czuję się pominięta :P A tak poważnie to ja tylko na chwilę, bo zaraz lece pomyś podłogi i za obiad muszę się wziąć.

Cwalinka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

298f0ca89cb672b6med.jpg
    ale slodziak :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 12:44

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Czuję się pominięta :P A tak poważnie to ja tylko na chwilę, bo zaraz lece pomyś podłogi i za obiad muszę się wziąć.
    oj przepraszam juz cie dopisalam skopiuj se jeszcze raz :-) ja mam obiad od wczoraj :-P mam pytanko ktora i gdzie wybieracie sie na sylwka ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    oj przepraszam juz cie dopisalam skopiuj se jeszcze raz :-) ja mam obiad od wczoraj :-P mam pytanko ktora i gdzie wybieracie sie na sylwka ???

Niewykluczone, że na białą sale :P Ale prawdopodobnie na wiejską salę. Byliśmy w zeszłym roku i było rewelacyjnie.

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na ostatki wynajęliśmy bar. Będzie ok 20. osób.

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jestem
    ciezko pracuje klepiac w klawiaturke :D

sylwek w domu ze znajomymi :) i Jowi mam nadzieje ze bede jechac na PICOLOOOOOOOOOOO z Jowinia :D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Niewykluczone, że na białą sale :P Ale prawdopodobnie na wiejską salę. Byliśmy w zeszłym roku i było rewelacyjnie.
    kurde fajnie masz ;-P my zawsze ze swoim narzekamy ze siedzimy w domu ale a to niema kasy,a to niema z kim isc,a to niema tyle ludzow zeby zrobic imprezke w domu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    kurde fajnie masz ;-P my zawsze ze swoim narzekamy ze siedzimy w domu ale a to niema kasy,a to niema z kim isc,a to niema tyle ludzow zeby zrobic imprezke w domu :-)
    a ile ludziow potrzebuujesz?
    nas jest 4 osoby dorosle i malay szatan

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Jeżeli chodzi o salę wiejską. To koszt tutaj jest niewielki, bo 40zł od osoby, w tym jakieś tam napoje, szampan, tort i orkiestra, każdy zrobi coś do jedzenia i po kłopocie :P A ludzie zawsze się znajdą. Jacyś bliżsi znajomi, dalsi znajomi.. I np w zeszłym roku mięliśmy ekipę 30 osób.

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ile ludziow potrzebuujesz?
    nas jest 4 osoby dorosle i malay szatan
    no wisz najlepiej jak okolo10 do 16 by bylo..ale fajsko jak towarzystwo tez jest zgrane..jak jedna para zajebista to u drugiej np.maz kawal zaczepki po alkoholu :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no wisz najlepiej jak okolo10 do 16 by bylo..ale fajsko jak towarzystwo tez jest zgrane..jak jedna para zajebista to u drugiej np.maz kawal zaczepki po alkoholu :-(
    nam wsytarczy skromne grono od 4 do max 8 osob i jest super :) wiecej nie trzeba
    i potanczymy i sie napijemy :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale cwalinko jak cos zapraszam do mnie na sylwka i reszte tez ;-) bedzie zabawa bedzie sie dzialo az znowu nocy bedzie malo ;-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Jeżeli chodzi o salę wiejską. To koszt tutaj jest niewielki, bo 40zł od osoby, w tym jakieś tam napoje, szampan, tort i orkiestra, każdy zrobi coś do jedzenia i po kłopocie :P A ludzie zawsze się znajdą. Jacyś bliżsi znajomi, dalsi znajomi.. I np w zeszłym roku mięliśmy ekipę 30 osób.
    no no moze byc faktycznie tak super na sali ale u mnie to odpada niebylo jeszcze sylwestra zebym spedzila go bez synka i jak mam gdzies jechac na impreze to tysiac razy sie zastanowie zanim go z kims zostawie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ale cwalinko jak cos zapraszam do mnie na sylwka i reszte tez ;-) bedzie zabawa bedzie sie dzialo az znowu nocy bedzie malo ;-)
    no to ty zbieraj graty i do nas :D

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no no moze byc faktycznie tak super na sali ale u mnie to odpada niebylo jeszcze sylwestra zebym spedzila go bez synka i jak mam gdzies jechac na impreze to tysiac razy sie zastanowie zanim go z kims zostawie :-(
    hihi ja nie mam oporow by JOwi zostawic ale malzowaty ma :P

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Masz rację, dlatego lepszym rozwiązaniem dla Ciebie jest impreza w domu. Kolejnego sylwka też spędzę w domu :P I przez kilka następnych lat tak samo :P

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nam wsytarczy skromne grono od 4 do max 8 osob i jest super :) wiecej nie trzeba
    i potanczymy i sie napijemy :)
    no masz racje ale kurde jak ktos trudno znalezc taka nawet ekipe :-( wiem ze mam na okolo duzo znajomych ale hm..nie kazdego maz lubi...a to jakas fajska para gdzies wyjezdza itp.

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Masz rację, dlatego lepszym rozwiązaniem dla Ciebie jest impreza w domu. Kolejnego sylwka też spędzę w domu :P I przez kilka następnych lat tak samo :P
    kiedys myslalam o wyjezdzie w gory i tam spedzeniu sylwka synek oczywiscie z nami ale kasy brak a tam drogo bo sezon itp.musze i tak zaczac odkladac kase bo syn zazyczyl se jechac kiedys w gory(dobrze ze jeszcze nie podal kiedy)

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no to ty zbieraj graty i do nas :D
    oj nie kus nie kus :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no masz racje ale kurde jak ktos trudno znalezc taka nawet ekipe :-( wiem ze mam na okolo duzo znajomych ale hm..nie kazdego maz lubi...a to jakas fajska para gdzies wyjezdza itp.
    no nam sie akurat tak zlozylo ze najbardziej kumplujemy sie z kumplem meza i jego narzczona i z moja swiadkowa i jej mezem (niestety czesto spedzaja sylwka na snowbordzie)

‹‹ 2476 2477 2478 2479 2480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ