SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    cwalinko!!! izka!!!!mika!!!staraczka!!!! gigsa!!!!! asha!!!! i cala reszta wracac mi tu ale to szybko!!!

Czuję się pominięta :P A tak poważnie to ja tylko na chwilę, bo zaraz lece pomyś podłogi i za obiad muszę się wziąć.

Cwalinka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

298f0ca89cb672b6med.jpg
    ale slodziak :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 12:44

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Czuję się pominięta :P A tak poważnie to ja tylko na chwilę, bo zaraz lece pomyś podłogi i za obiad muszę się wziąć.
    oj przepraszam juz cie dopisalam skopiuj se jeszcze raz :-) ja mam obiad od wczoraj :-P mam pytanko ktora i gdzie wybieracie sie na sylwka ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    oj przepraszam juz cie dopisalam skopiuj se jeszcze raz :-) ja mam obiad od wczoraj :-P mam pytanko ktora i gdzie wybieracie sie na sylwka ???

Niewykluczone, że na białą sale :P Ale prawdopodobnie na wiejską salę. Byliśmy w zeszłym roku i było rewelacyjnie.

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na ostatki wynajęliśmy bar. Będzie ok 20. osób.

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jestem
    ciezko pracuje klepiac w klawiaturke :D

sylwek w domu ze znajomymi :) i Jowi mam nadzieje ze bede jechac na PICOLOOOOOOOOOOO z Jowinia :D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Niewykluczone, że na białą sale :P Ale prawdopodobnie na wiejską salę. Byliśmy w zeszłym roku i było rewelacyjnie.
    kurde fajnie masz ;-P my zawsze ze swoim narzekamy ze siedzimy w domu ale a to niema kasy,a to niema z kim isc,a to niema tyle ludzow zeby zrobic imprezke w domu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    kurde fajnie masz ;-P my zawsze ze swoim narzekamy ze siedzimy w domu ale a to niema kasy,a to niema z kim isc,a to niema tyle ludzow zeby zrobic imprezke w domu :-)
    a ile ludziow potrzebuujesz?
    nas jest 4 osoby dorosle i malay szatan

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Jeżeli chodzi o salę wiejską. To koszt tutaj jest niewielki, bo 40zł od osoby, w tym jakieś tam napoje, szampan, tort i orkiestra, każdy zrobi coś do jedzenia i po kłopocie :P A ludzie zawsze się znajdą. Jacyś bliżsi znajomi, dalsi znajomi.. I np w zeszłym roku mięliśmy ekipę 30 osób.

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ile ludziow potrzebuujesz?
    nas jest 4 osoby dorosle i malay szatan
    no wisz najlepiej jak okolo10 do 16 by bylo..ale fajsko jak towarzystwo tez jest zgrane..jak jedna para zajebista to u drugiej np.maz kawal zaczepki po alkoholu :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no wisz najlepiej jak okolo10 do 16 by bylo..ale fajsko jak towarzystwo tez jest zgrane..jak jedna para zajebista to u drugiej np.maz kawal zaczepki po alkoholu :-(
    nam wsytarczy skromne grono od 4 do max 8 osob i jest super :) wiecej nie trzeba
    i potanczymy i sie napijemy :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale cwalinko jak cos zapraszam do mnie na sylwka i reszte tez ;-) bedzie zabawa bedzie sie dzialo az znowu nocy bedzie malo ;-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Jeżeli chodzi o salę wiejską. To koszt tutaj jest niewielki, bo 40zł od osoby, w tym jakieś tam napoje, szampan, tort i orkiestra, każdy zrobi coś do jedzenia i po kłopocie :P A ludzie zawsze się znajdą. Jacyś bliżsi znajomi, dalsi znajomi.. I np w zeszłym roku mięliśmy ekipę 30 osób.
    no no moze byc faktycznie tak super na sali ale u mnie to odpada niebylo jeszcze sylwestra zebym spedzila go bez synka i jak mam gdzies jechac na impreze to tysiac razy sie zastanowie zanim go z kims zostawie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ale cwalinko jak cos zapraszam do mnie na sylwka i reszte tez ;-) bedzie zabawa bedzie sie dzialo az znowu nocy bedzie malo ;-)
    no to ty zbieraj graty i do nas :D

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no no moze byc faktycznie tak super na sali ale u mnie to odpada niebylo jeszcze sylwestra zebym spedzila go bez synka i jak mam gdzies jechac na impreze to tysiac razy sie zastanowie zanim go z kims zostawie :-(
    hihi ja nie mam oporow by JOwi zostawic ale malzowaty ma :P

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Masz rację, dlatego lepszym rozwiązaniem dla Ciebie jest impreza w domu. Kolejnego sylwka też spędzę w domu :P I przez kilka następnych lat tak samo :P

rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nam wsytarczy skromne grono od 4 do max 8 osob i jest super :) wiecej nie trzeba
    i potanczymy i sie napijemy :)
    no masz racje ale kurde jak ktos trudno znalezc taka nawet ekipe :-( wiem ze mam na okolo duzo znajomych ale hm..nie kazdego maz lubi...a to jakas fajska para gdzies wyjezdza itp.

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Masz rację, dlatego lepszym rozwiązaniem dla Ciebie jest impreza w domu. Kolejnego sylwka też spędzę w domu :P I przez kilka następnych lat tak samo :P
    kiedys myslalam o wyjezdzie w gory i tam spedzeniu sylwka synek oczywiscie z nami ale kasy brak a tam drogo bo sezon itp.musze i tak zaczac odkladac kase bo syn zazyczyl se jechac kiedys w gory(dobrze ze jeszcze nie podal kiedy)

• rybka Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no to ty zbieraj graty i do nas :D
    oj nie kus nie kus :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no masz racje ale kurde jak ktos trudno znalezc taka nawet ekipe :-( wiem ze mam na okolo duzo znajomych ale hm..nie kazdego maz lubi...a to jakas fajska para gdzies wyjezdza itp.
    no nam sie akurat tak zlozylo ze najbardziej kumplujemy sie z kumplem meza i jego narzczona i z moja swiadkowa i jej mezem (niestety czesto spedzaja sylwka na snowbordzie)

‹‹ 2476 2477 2478 2479 2480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ