Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:czesc ponownie
ja tez stram sie uwazac na siske i nerki
wlasnie wrocilam z zakupow i kurwa bankrut jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Aniu a twoje konto dalej puste?
to nie jest teraz kurs euromoze to jakis znak
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
jadę do burdelu, nie dostalam wczoraj zwolnienia bo gin nie zobaczyl pęcherzyka..wiec mialam dolka a dzis jestem obsrana bo musze powtórzyć betę i zobaczymy...wynik pewnie kolo 17 będzie a do tego czasu będę tynk ze ścian zjadac... No ale jestem dobrej myśli bo sikneksm dzis na testa i są 2 mocne kreski.
co tam? Jak tam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 06:04
Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Dzien dobry
jadę do burdelu, nie dostalam wczoraj zwolnienia bo gin nie zobaczyl pęcherzyka..wiec mialam dolka a dzis jestem obsrana bo musze powtórzyć betę i zobaczymy...wynik pewnie kolo 17 będzie a do tego czasu będę tynk ze ścian zjadac... No ale jestem dobrej myśli bo sikneksm dzis na testa i są 2 mocne kreski.
co tam? Jak tam?
Hej Słońce
Nie stresuj się, bo to Ci nie pomaga.. Wszystko będzie dobrze.. Myśl pozytywnie... Proszę Cię :*
Hej Laski witam się z rana
Dzisiaj chyba wybiorę się na bete, zobacze jaki będzie przyrost.
Co tam u Was? Opowiadać mi tu
Asha lepiej już z pęcherzem?rybka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Dzien dobry
co tam? Jak tam?
Czekam razem z Tobą i przebieram nóżkami, ale będzie dobrze na pewno, na pewno. Jeszcze z dwa dni się przemęczysz w tym wariatkowie i bedziesz już w domku z Glucikamirybka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Hej Słońce
Nie stresuj się, bo to Ci nie pomaga.. Wszystko będzie dobrze.. Myśl pozytywnie... Proszę Cię :*
Hej Laski witam się z rana
Dzisiaj chyba wybiorę się na bete, zobacze jaki będzie przyrost.
Co tam u Was? Opowiadać mi tu
Asha lepiej już z pęcherzem?
Dawno Cię nie było tutaj
Powodzenia na becie, daj znać jak wynikrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Witam się z rana
Iza pęcherzyk na bank tam jest . Mi też powiedziala, że nie da zwolnienia do puki nie zobaczy pęcherzyka i nie potwierdzi ciąży. Byłam zdygana, bo najpierw endo gin coś widział, potem w szpitalu nic nie było i nie wiedziałam co będzie. Ale dwa dni później juz był bardzo dobrze widocznyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 07:11
Sylwia87, Redhotka, rybka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny