Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Mam i jest lepiej ale nadal boli
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mialam miec wieksza ale zrobil mi poziom kwasu walproinowego ( ktory czesto jest przy lekach na epi .. i mialam go w normie powiedzial zejakby miala powyzej to wtedy zalecana jest dawka wieksza
-
a dwa z racji tego ze bralam wszytskie witaminy dla przyszlych mam to tam jest tez kwas foliowy ipowiedzialzeby z nim nie szlaec..
-
pozatym konsultowalam sie z innymi lekarzami i tez powiedzieli zeby normalna dawke dzienna brac wiec chyba dobrze mipowiedzial..
a dwa on specjalizuje sie w epilepsji przy ciazy i prowazil bardzo duzo cieazarnych wszytskie urodzil zdorwe dzieciaczki
wiec chyba wie co robi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:mnie tez nie a lodowa pustawa
oki lece na chwile bo Mezu ma przyjechac i mamy podjechac kipic cos bo dostal jakas zaliczke ..Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Dla mnie, to właśnie przynosi największą ulgę...
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i bardzo dobrze .. ja sie przeprosilam z podkoszulkami
heheh
starosc robi z nami nietety co musi
ciekawa jestem jak to bedzie u Michala z ta praca ..
mowi ze sie juz obrobili ze wszytskim.. i nie ma nawalu roboty i juz zaczeli na nich drzec mordy ;/
zeby uwazali ze moga dlugo nie popracowac ;/
Michal mi dzis powiedzial ze sie wcale nie zdziwi jak w piatek przy wyplacie mu podziekuja.. bo cos ma wrazenie ze chodzilo o nadrobienie zamowien..bo sie przenosili .. ehh.. no ale.. zobaczymy ..i tak dzis siadl i przyznal mi racje ze faktycznie czas sie wziasc za siebei .. ii zaczc dzialac na wlasny rachunek
teraz troche porozmawialismy .. siadl na gta.. na 2 h max tak powiedzial a ja mu kupilam nawet baterie do pada :p
jak juz musi sie tak zrelaksowac -
nick nieaktualny