Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kufa dziewczyny nie uwierzyie.. ta baba serio chyba nie wie co ma w firmie.. zamiast 1300 przeslac mi za reklame.. fv wystawiona we wrzesniu
to ona wyslala mi 315 zl..za wyklady ..wrzesniowe.. ktore sa platne do 10 stycznia.. dzownie do niej a ta mowi ze ona sie pogubila.. i czy sa dwie fv wystawione we wrzesniu ??
ja mowie ze tak.b to byla osobna umowa.. i inny termin platnosic..
no i teraz dzwoni do ksiegowej zeby dobra fv wyslalai zeby w styczniu za wrzesien mi nie placila
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:kufa dziewczyny nie uwierzyie.. ta baba serio chyba nie wie co ma w firmie.. zamiast 1300 przeslac mi za reklame.. fv wystawiona we wrzesniu
to ona wyslala mi 315 zl..za wyklady ..wrzesniowe.. ktore sa platne do 10 stycznia.. dzownie do niej a ta mowi ze ona sie pogubila.. i czy sa dwie fv wystawione we wrzesniu ??
no i teraz dzwoni do ksiegowej zeby dobra fv wyslalai zeby w styczniu za wrzesien mi nie placila
OmgAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:kufa dziewczyny nie uwierzyie.. ta baba serio chyba nie wie co ma w firmie.. zamiast 1300 przeslac mi za reklame.. fv wystawiona we wrzesniu
to jest normalnie żenada..zeby się człowiek musial o własne pieniądze tak upominać