Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Łooo..to silna grupa pod wezwaniem
!
2x2? Chyba bym padła - tym bardziej, że za każdym razem jak miałam połknąć tabletkę, to tak mi śmierdziała maggi, że się zmuszałam i prawie miałam cofkę. U Was bez takich atrakcji, dziewczyny?
Inofilicu nie biorę, ale biorę Inozytol. Myślałam, że to to samo, ale jednak nie. Jak mi słusznie zwróciła uwagę dziewczyna na innym wątku, Inozytol ma połowę tych substancji co Inofolic - ale może też podziała?
A dlaczego chciałaś zamknąć warsztat? Już miałaś dość życia "od owulacji do owulacji"?
Ja tam nic nie czulam. Popijalam duza iloscia wody i pilnowalam zeby bylo po sniadaniu i nie po kawie.
Warsztat chcialam zamknac bo jestem stara, poza tym wyszly mi zajebiscie zle wyniki z hormonow wiec tak se pykalam zeby pykac ale nadziei nie mialam. Weszlam na zielarki , obczytalam calusienki watek i stwierdzilam ze zanim zrezygnuje sprobuje jeszce donga i pojechalam na wariata. Efekt ja widac. Izuni sie udalo i mam nadzieje ze reszcie tez sie uda
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:nie
pojechali tam najpierw chyba na 3 tygodnie, na poczatku a potem na 6 i wrocili z dziecmi, wszystkie info dostawali mailowoCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dzien Dobry
Co tam u was w niedziele? Spicie sobieno niestety ja juz nie moge
kawke popijam
czekam na was chociaz pewnie szysbko was nie bedzie
ja wlasnie lece zrobic sobie kawkeAsha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc
i ja ide w kierunku ekspresu
moje dziecko kurwa chyba nigdy sie nie nauczy ze w wekend sie spi dluzej
wstala 5:10
wczesniej o prawie godzine jak ja budze do przedszkola
i jak tu czlowiek ma byc pozytywnie nastawiony do calego dniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:czesc
i ja ide w kierunku ekspresu
moje dziecko kurwa chyba nigdy sie nie nauczy ze w wekend sie spi dluzej
wstala 5:10
wczesniej o prawie godzine jak ja budze do przedszkola
i jak tu czlowiek ma byc pozytywnie nastawiony do calego dnia
MilutkoCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Witaj..a ty tak z rana?
pozniej szkola .. mam nadzieje ze uczniaki zwieja jak wczoraj
Cwalinka nooo to Twoja Jowi widze ranny ptaszek..
ale niedlugo pewnie nie bedziesz jej mogla z lozka sciagnac jeszcze rok dwaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo pewne musze sie doprowadzic do ladu co by od 8 zaczac prace
pozniej szkola .. mam nadzieje ze uczniaki zwieja jak wczoraj
Cwalinka nooo to Twoja Jowi widze ranny ptaszek..
ale niedlugo pewnie nie bedziesz jej mogla z lozka sciagnac jeszcze rok dwaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:to Aniu wtedy bedzie moja slodka zemsta
wiec kawy łyk i dajemy czadu
mnie strasznie zazyna brzuch jak na okres ..doslownie .. ;/
i nie moge na dol sie zwlec po ta kawe ale muszebo ziewam co rusz..'w nocy bylo mi tak goraco ze az otworzylamokno ..
a moj maz przerazony budzi sie i mowi no co ty przeciez zimno bedzie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Co z twoja temp, bo mnie wywala z wykresu
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny