X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Noc tylko dzieci robic hahhahah dupa ci zmarzla hahahah
    kurwa daj spkoj dobrze ze tak jakby lekko zamknela i wywrzylam drzwi balkonowe, a ja jeszcze probowalam jej wytlumaczyc jak ma otworzyc i ja glupia kurwa kazalam jej bardziej zamykac

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Cześć dziewczyny. Dawno do Was nie zaglądałam. Amelia mnie ściągnęła z fioletowej strony mocy. Ponoć o mnie pytałyście. U mnie raczej dobrze, choć bywa raz lepiej raz gorzej. Dzidziol rośnie. Będzie chłopok. Nie lubi się badać ale klejnoty to zawsze wystawi do głowicy żeby pokazać, że dziewczynką to on nie jest. Za tydzień w środę mam połówkowe już mam stresa bo na pierwszym genetycznym pani genetyk widziała dysproporcje wielkości komór serca. Miało się wyrównać, oby tak było.
    Widziałam, że u Was się tu groszki posypały. Gratulacje dziewczyny i czekamy na pozostałe przesyłając moc wirusów.
    Asheńka za Ciebie ściskam kciuki.

Czesc kochanienka..milo widziec..gdzie ty sie tam walasz poza gtanicami :-D
    Trzymam kciuki za te badania wkurwiajace wszystkie ;-)

kluska lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Chuj z karniszem, za orchidee bym sie wkurwila B-)
    Jakby kwitły, to też bym się wkurwiła :D. A tak to tylko liście, pozbierałam, postawiłam spowrotem i są jak nowe :D.

Cwalinka, 25staraczka25, Asha lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kurwa daj spkoj dobrze ze tak jakby lekko zamknela i wywrzylam drzwi balkonowe, a ja jeszcze probowalam jej wytlumaczyc jak ma otworzyc i ja glupia kurwa kazalam jej bardziej zamykac

Hahahhahahaah

25staraczka25, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    To nerwy :-P hehe mnie i siostrę tez kiedyś jej eryś na balkonie zamknął dzwoniłyśmy po jej męża bo on poszedł i ni chu chu nie otworzy 3 latka miał :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:03

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jakby kwitły, to też bym się wkurwiła :D. A tak to tylko liście, pozbierałam, postawiłam spowrotem i są jak nowe :D.
    :-D :-D

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Garnki i firanki...biedne dzieci :-D
    Cały pokój tonie w zabawkach, jak to wytargają na mieszkanie, to łopatą muszę drogę od kibla do salonu i kuchni torować - a oni i tak wolą garnki i firany :D. Ten typ tak ma :).

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cały pokój tonie w zabawkach, jak to wytargają na mieszkanie, to łopatą muszę drogę od kibla do salonu i kuchni torować - a oni i tak wolą garnki i firany :D. Ten typ tak ma :).
    kazde dziecko tak ma
    moja wlasnie bawi sie namietnie satrym pekiem kluczy

marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska - miło Cię poznać, trzymam kciuki za Twojego synka, coby się tam wyrównało wszystko co ma się wyrównać i pojawił się na świecie śliczny, różowy i całuśny :).

25staraczka25, kluska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Zawsze tak jest piloty łyżki kubki itd pamiętam jak nam mama mówiła że tak się bawiłyśmy a grzechotki z butelki i grochu robiła albo ryżu i w siódmym niebie a teraz tyle tego że dzieci i dorośli też oczopląsu dostają :-) :-)

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kazde dziecko tak ma
    moja wlasnie bawi sie namietnie satrym pekiem kluczy
    Moje wzięły na tapetę moje gumki do włosów. Zaczynam zastanawiać się, gdzie pochować wszystkie moje "zabawki", bo jak to zacznie węszyć, to koniec świata :D. Mam mówić, że się z tatusiem w pawie bawimy, czy jak :D?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Moje wzięły na tapetę moje gumki do włosów. Zaczynam zastanawiać się, gdzie pochować wszystkie moje "zabawki", bo jak to zacznie węszyć, to koniec świata :D. Mam mówić, że się z tatusiem w pawie bawimy, czy jak :D?
    Hahahaha w tym wypadku zamek w szafce trzeba dorobić :-D :-D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Zawsze tak jest piloty łyżki kubki itd pamiętam jak nam mama mówiła że tak się bawiłyśmy a grzechotki z butelki i grochu robiła albo ryżu i w siódmym niebie a teraz tyle tego że dzieci i dorośli też oczopląsu dostają :-) :-)
    o! Idę im takie grzechotki porobić :D!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    o! Idę im takie grzechotki porobić :D!
    Hehe :-D :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi dobrze ze corcia jezcze do naszych zabawek sie nie dokopaa :P

ale przypadkiem widziala zdjecia malza z fanrkfurtu z pewnej dzielnicy jak cos ogromnego trzymal w rekach :) uwierzyl ze to kielbas dla psa ;P

25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bardzo inteligentnego wujka który swojej córce kupił składana piaskownice i worek piachu do mieszkania mina Moniki jak wróciła do domu była bezcenna :-D każdy ma swój sposób żeby dzieci zajac :-D

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hihi dobrze ze corcia jezcze do naszych zabawek sie nie dokopaa :P

ale przypadkiem widziala zdjecia malza z fanrkfurtu z pewnej dzielnicy jak cos ogromnego trzymal w rekach :) uwierzyl ze to kielbas dla psa ;P
    Ha ha ha :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ja mam bardzo inteligentnego wujka który swojej córce kupił składana piaskownice i worek piachu do mieszkania mina Moniki jak wróciła do domu była bezcenna :-D każdy ma swój sposób żeby dzieci zajac :-D
    SUPER DZIADEK

25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha gdzie jesteś???? :-P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    SUPER DZIADEK
    Wujek kochanie <3 :-D

‹‹ 2711 2712 2713 2714 2715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ