Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Noc tylko dzieci robic hahhahah dupa ci zmarzla hahahah
-
kluska wrote:Cześć dziewczyny. Dawno do Was nie zaglądałam. Amelia mnie ściągnęła z fioletowej strony mocy. Ponoć o mnie pytałyście. U mnie raczej dobrze, choć bywa raz lepiej raz gorzej. Dzidziol rośnie. Będzie chłopok. Nie lubi się badać ale klejnoty to zawsze wystawi do głowicy żeby pokazać, że dziewczynką to on nie jest. Za tydzień w środę mam połówkowe już mam stresa bo na pierwszym genetycznym pani genetyk widziała dysproporcje wielkości komór serca. Miało się wyrównać, oby tak było.
Widziałam, że u Was się tu groszki posypały. Gratulacje dziewczyny i czekamy na pozostałe przesyłając moc wirusów.
Asheńka za Ciebie ściskam kciuki.
Czesc kochanienka..milo widziec..gdzie ty sie tam walasz poza gtanicami
Trzymam kciuki za te badania wkurwiajace wszystkiekluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:kurwa daj spkoj dobrze ze tak jakby lekko zamknela i wywrzylam drzwi balkonowe, a ja jeszcze probowalam jej wytlumaczyc jak ma otworzyc i ja glupia kurwa kazalam jej bardziej zamykac
Hahahhahahaah25staraczka25, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:kurwa daj spkoj dobrze ze tak jakby lekko zamknela i wywrzylam drzwi balkonowe, a ja jeszcze probowalam jej wytlumaczyc jak ma otworzyc i ja glupia kurwa kazalam jej bardziej zamykac
hehe mnie i siostrę tez kiedyś jej eryś na balkonie zamknął dzwoniłyśmy po jej męża bo on poszedł i ni chu chu nie otworzy 3 latka miał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:03
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Garnki i firanki...biedne dzieci
. Ten typ tak ma
.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cały pokój tonie w zabawkach, jak to wytargają na mieszkanie, to łopatą muszę drogę od kibla do salonu i kuchni torować - a oni i tak wolą garnki i firany
. Ten typ tak ma
.
moja wlasnie bawi sie namietnie satrym pekiem kluczymarnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cały pokój tonie w zabawkach, jak to wytargają na mieszkanie, to łopatą muszę drogę od kibla do salonu i kuchni torować - a oni i tak wolą garnki i firany
. Ten typ tak ma
.
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:kazde dziecko tak ma
moja wlasnie bawi sie namietnie satrym pekiem kluczy. Mam mówić, że się z tatusiem w pawie bawimy, czy jak
?
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Moje wzięły na tapetę moje gumki do włosów. Zaczynam zastanawiać się, gdzie pochować wszystkie moje "zabawki", bo jak to zacznie węszyć, to koniec świata
. Mam mówić, że się z tatusiem w pawie bawimy, czy jak
?
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Zawsze tak jest piloty łyżki kubki itd pamiętam jak nam mama mówiła że tak się bawiłyśmy a grzechotki z butelki i grochu robiła albo ryżu i w siódmym niebie a teraz tyle tego że dzieci i dorośli też oczopląsu dostają
!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhihi dobrze ze corcia jezcze do naszych zabawek sie nie dokopaa
ale przypadkiem widziala zdjecia malza z fanrkfurtu z pewnej dzielnicy jak cos ogromnego trzymal w rekachuwierzyl ze to kielbas dla psa ;P
25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:hihi dobrze ze corcia jezcze do naszych zabawek sie nie dokopaa
ale przypadkiem widziala zdjecia malza z fanrkfurtu z pewnej dzielnicy jak cos ogromnego trzymal w rekachuwierzyl ze to kielbas dla psa ;P
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Ja mam bardzo inteligentnego wujka który swojej córce kupił składana piaskownice i worek piachu do mieszkania mina Moniki jak wróciła do domu była bezcenna
każdy ma swój sposób żeby dzieci zajac
25staraczka25, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny