Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASha kurde ty to jednak jestes kopalnia wiedzy :)
    warto poczytac i zapamietac bo moze kiedys mi sie przyda

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wpadłam powiedzieć dzień dobry i idę spać dalej :-/ nie wyspana jestem do 10 w łóżku musze :-P
    Buziaki <3 <3 <3

Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dzień dobry wpadłam powiedzieć dzień dobry i idę spać dalej :-/ nie wyspana jestem do 10 w łóżku musze :-P
    Buziaki <3 <3 <3

Dobranoc :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobranoc :-D
    Dobranoc ;-)

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Buziaki <3 <3 <3
    dzien dobry

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No ale tez jak pytasz...czy...zawsze odpowiedz bedzie ...tak lub nie...znajac ja juz...wiadomo ze bedzie nie...skoro pyta to znaczy ze ja ciekawi.....daj jej poprostu w reke bez odpowiadania wogole...albo poloz jej na talerzu
    Widzisz - tu tez jest w pewien sposób pies pogrzebany. Ada jakby brzydziła się wziąć do ręki jedzenie, którego nie zna a już w ogóle jak jest wilgotne (nie ma np mowy o pomidorze - z warzyw toleruję marchewkę, rzodkiewkę i pieczone ziemniaki). Dotknie palcem, schowa rękę i nie chce wziąć. Tak samo udko z kurczaka - jest wilgotne od tłuszczu, więc nie weźmie.
    Próbowałam z nią "wracać" do etapu babrania się jedzeniem, ale nie wydaje się zainteresowana :/.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Nie życzę, ale zapamiętaj :D. Może komuś innemu sprzedasz porady jak będzie potrzebował :).

nick nieaktualny, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Buziaki <3 <3 <3
    Makarenę było tańcować w nocy :)?

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Widzisz - tu tez jest w pewien sposób pies pogrzebany. Ada jakby brzydziła się wziąć do ręki jedzenie, którego nie zna a już w ogóle jak jest wilgotne (nie ma np mowy o pomidorze - z warzyw toleruję marchewkę, rzodkiewkę i pieczone ziemniaki). Dotknie palcem, schowa rękę i nie chce wziąć. Tak samo udko z kurczaka - jest wilgotne od tłuszczu, więc nie weźmie.
    Próbowałam z nią "wracać" do etapu babrania się jedzeniem, ale nie wydaje się zainteresowana :/.

To udko jej zawin w serwetke na koncu i pokarz ze w reke sie bierze...jecie widelcami przy stole czy rekami czasami? Jak ona woli jesc widelcem to niech je widelcem..aby jadla nawet owoce...krok po kroku...jak sie przekona do jedzienie to z czasem moze sie przekona do dotykania....wiec jak jej polozysz na talerzu to jej moze nadziej na widelec jak wiesz ze bedzie miala problem z wzieciem do reki :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jeszcze jedno

Powiedz staremu bo on musie zaczac robic to samo...zebyscie tak samo sie zachowywali :-)

A dwa.....pieczesz z nia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To udko jej zawin w serwetke na koncu i pokarz ze w reke sie bierze...jecie widelcami przy stole czy rekami czasami? Jak ona woli jesc widelcem to niech je widelcem..aby jadla nawet owoce...krok po kroku...jak sie przekona do jedzienie to z czasem moze sie przekona do dotykania....wiec jak jej polozysz na talerzu to jej moze nadziej na widelec jak wiesz ze bedzie miala problem z wzieciem do reki :-)
    AAAAAAAAAA!!!!! Jestem szczęśliwa :D! :**********
    Idę na fajkę ochłonąć :). O właśnie, Asha, a sposób na rzucenie przeze mnie palenia znasz? Widelcem go czy w chusteczkę ;D?

Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    AAAAAAAAAA!!!!! Jestem szczęśliwa :D! :**********
    Idę na fajkę ochłonąć :). O właśnie, Asha, a sposób na rzucenie przeze mnie palenia znasz? Widelcem go czy w chusteczkę ;D?

Palenie tez tzucilam :-D ja rzucilam z dnia na dzien :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa Asha ty to niesamowita jestes :)
    moj stary nie chce rzucic palenia bo twierdzi ze to trudne

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jeszcze jedno

Powiedz staremu bo on musie zaczac robic to samo...zebyscie tak samo sie zachowywali :-)

A dwa.....pieczesz z nia?

Taaaakkk..."pomaga" mi z własnej inicjatywy - wszystko 3x bardziej ujebane, ale macham ręką na to. Tyle, że ona ciasto łyżką może mieszać - w rękach wyrabiać nie chce :(. Ale nic, spróbuję z nią zrobić ciasto na pierogi - jest plastelinowate, może pójdzie lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z mojarobie rozne rzeczy: pierogi, pierniki, mufinki, oponki, sama sobie kanapki i salatki juz robi, lubi pomagac, a jajka rozbija perfekcyjnie :D

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Taaaakkk..."pomaga" mi z własnej inicjatywy - wszystko 3x bardziej ujebane, ale macham ręką na to. Tyle, że ona ciasto łyżką może mieszać - w rękach wyrabiać nie chce :(. Ale nic, spróbuję z nią zrobić ciasto na pierogi - jest plastelinowate, może pójdzie lepiej.

Sprobuj zrobic cos z jajkiem, bo to obslizgle jest :-D recyma niech miesza hahahah powiedz ze wszystkie lyzki brudne czy cus hahahah

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kurwa Asha ty to niesamowita jestes :)
    moj stary nie chce rzucic palenia bo twierdzi ze to trudne

To na plemniory zle wplywa :-/ i wiem bo stary rzucil i pdrazu wyniki inne

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja z mojarobie rozne rzeczy: pierogi, pierniki, mufinki, oponki, sama sobie kanapki i salatki juz robi, lubi pomagac, a jajka rozbija perfekcyjnie :D

Git kobitka hahahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To na plemniory zle wplywa :-/ i wiem bo stary rzucil i pdrazu wyniki inne
    wiem ze zel wplywa tluke to mojemy, ale kurwa z nim gorzej jak dziecko
    ma teraz etap NIE na wszystko

‹‹ 2709 2710 2711 2712 2713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ