Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No ale tez jak pytasz...czy...zawsze odpowiedz bedzie ...tak lub nie...znajac ja juz...wiadomo ze bedzie nie...skoro pyta to znaczy ze ja ciekawi.....daj jej poprostu w reke bez odpowiadania wogole...albo poloz jej na talerzu
Próbowałam z nią "wracać" do etapu babrania się jedzeniem, ale nie wydaje się zainteresowana.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Widzisz - tu tez jest w pewien sposób pies pogrzebany. Ada jakby brzydziła się wziąć do ręki jedzenie, którego nie zna a już w ogóle jak jest wilgotne (nie ma np mowy o pomidorze - z warzyw toleruję marchewkę, rzodkiewkę i pieczone ziemniaki). Dotknie palcem, schowa rękę i nie chce wziąć. Tak samo udko z kurczaka - jest wilgotne od tłuszczu, więc nie weźmie.
Próbowałam z nią "wracać" do etapu babrania się jedzeniem, ale nie wydaje się zainteresowana.
To udko jej zawin w serwetke na koncu i pokarz ze w reke sie bierze...jecie widelcami przy stole czy rekami czasami? Jak ona woli jesc widelcem to niech je widelcem..aby jadla nawet owoce...krok po kroku...jak sie przekona do jedzienie to z czasem moze sie przekona do dotykania....wiec jak jej polozysz na talerzu to jej moze nadziej na widelec jak wiesz ze bedzie miala problem z wzieciem do rekiCwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To udko jej zawin w serwetke na koncu i pokarz ze w reke sie bierze...jecie widelcami przy stole czy rekami czasami? Jak ona woli jesc widelcem to niech je widelcem..aby jadla nawet owoce...krok po kroku...jak sie przekona do jedzienie to z czasem moze sie przekona do dotykania....wiec jak jej polozysz na talerzu to jej moze nadziej na widelec jak wiesz ze bedzie miala problem z wzieciem do reki
! :**********
Idę na fajkę ochłonąć. O właśnie, Asha, a sposób na rzucenie przeze mnie palenia znasz? Widelcem go czy w chusteczkę
?
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:AAAAAAAAAA!!!!! Jestem szczęśliwa
! :**********
Idę na fajkę ochłonąć. O właśnie, Asha, a sposób na rzucenie przeze mnie palenia znasz? Widelcem go czy w chusteczkę
?
Palenie tez tzucilamja rzucilam z dnia na dzien
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jeszcze jedno
Powiedz staremu bo on musie zaczac robic to samo...zebyscie tak samo sie zachowywali
A dwa.....pieczesz z nia?
Taaaakkk..."pomaga" mi z własnej inicjatywy - wszystko 3x bardziej ujebane, ale macham ręką na to. Tyle, że ona ciasto łyżką może mieszać - w rękach wyrabiać nie chce. Ale nic, spróbuję z nią zrobić ciasto na pierogi - jest plastelinowate, może pójdzie lepiej.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Taaaakkk..."pomaga" mi z własnej inicjatywy - wszystko 3x bardziej ujebane, ale macham ręką na to. Tyle, że ona ciasto łyżką może mieszać - w rękach wyrabiać nie chce
. Ale nic, spróbuję z nią zrobić ciasto na pierogi - jest plastelinowate, może pójdzie lepiej.
Sprobuj zrobic cos z jajkiem, bo to obslizgle jestrecyma niech miesza hahahah powiedz ze wszystkie lyzki brudne czy cus hahahah
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny