X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASha kurde ty to jednak jestes kopalnia wiedzy :)
    warto poczytac i zapamietac bo moze kiedys mi sie przyda

marnut lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

;-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wpadłam powiedzieć dzień dobry i idę spać dalej :-/ nie wyspana jestem do 10 w łóżku musze :-P
    Buziaki <3 <3 <3

Asha, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dzień dobry wpadłam powiedzieć dzień dobry i idę spać dalej :-/ nie wyspana jestem do 10 w łóżku musze :-P
    Buziaki <3 <3 <3

Dobranoc :-D

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobranoc :-D
    Dobranoc ;-)

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Buziaki <3 <3 <3
    dzien dobry

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No ale tez jak pytasz...czy...zawsze odpowiedz bedzie ...tak lub nie...znajac ja juz...wiadomo ze bedzie nie...skoro pyta to znaczy ze ja ciekawi.....daj jej poprostu w reke bez odpowiadania wogole...albo poloz jej na talerzu
    Widzisz - tu tez jest w pewien sposób pies pogrzebany. Ada jakby brzydziła się wziąć do ręki jedzenie, którego nie zna a już w ogóle jak jest wilgotne (nie ma np mowy o pomidorze - z warzyw toleruję marchewkę, rzodkiewkę i pieczone ziemniaki). Dotknie palcem, schowa rękę i nie chce wziąć. Tak samo udko z kurczaka - jest wilgotne od tłuszczu, więc nie weźmie.
    Próbowałam z nią "wracać" do etapu babrania się jedzeniem, ale nie wydaje się zainteresowana :/.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Nie życzę, ale zapamiętaj :D. Może komuś innemu sprzedasz porady jak będzie potrzebował :).

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Buziaki <3 <3 <3
    Makarenę było tańcować w nocy :)?

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Widzisz - tu tez jest w pewien sposób pies pogrzebany. Ada jakby brzydziła się wziąć do ręki jedzenie, którego nie zna a już w ogóle jak jest wilgotne (nie ma np mowy o pomidorze - z warzyw toleruję marchewkę, rzodkiewkę i pieczone ziemniaki). Dotknie palcem, schowa rękę i nie chce wziąć. Tak samo udko z kurczaka - jest wilgotne od tłuszczu, więc nie weźmie.
    Próbowałam z nią "wracać" do etapu babrania się jedzeniem, ale nie wydaje się zainteresowana :/.

To udko jej zawin w serwetke na koncu i pokarz ze w reke sie bierze...jecie widelcami przy stole czy rekami czasami? Jak ona woli jesc widelcem to niech je widelcem..aby jadla nawet owoce...krok po kroku...jak sie przekona do jedzienie to z czasem moze sie przekona do dotykania....wiec jak jej polozysz na talerzu to jej moze nadziej na widelec jak wiesz ze bedzie miala problem z wzieciem do reki :-)

Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jeszcze jedno

Powiedz staremu bo on musie zaczac robic to samo...zebyscie tak samo sie zachowywali :-)

A dwa.....pieczesz z nia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To udko jej zawin w serwetke na koncu i pokarz ze w reke sie bierze...jecie widelcami przy stole czy rekami czasami? Jak ona woli jesc widelcem to niech je widelcem..aby jadla nawet owoce...krok po kroku...jak sie przekona do jedzienie to z czasem moze sie przekona do dotykania....wiec jak jej polozysz na talerzu to jej moze nadziej na widelec jak wiesz ze bedzie miala problem z wzieciem do reki :-)
    AAAAAAAAAA!!!!! Jestem szczęśliwa :D! :**********
    Idę na fajkę ochłonąć :). O właśnie, Asha, a sposób na rzucenie przeze mnie palenia znasz? Widelcem go czy w chusteczkę ;D?

Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    AAAAAAAAAA!!!!! Jestem szczęśliwa :D! :**********
    Idę na fajkę ochłonąć :). O właśnie, Asha, a sposób na rzucenie przeze mnie palenia znasz? Widelcem go czy w chusteczkę ;D?

Palenie tez tzucilam :-D ja rzucilam z dnia na dzien :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa Asha ty to niesamowita jestes :)
    moj stary nie chce rzucic palenia bo twierdzi ze to trudne

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jeszcze jedno

Powiedz staremu bo on musie zaczac robic to samo...zebyscie tak samo sie zachowywali :-)

A dwa.....pieczesz z nia?

Taaaakkk..."pomaga" mi z własnej inicjatywy - wszystko 3x bardziej ujebane, ale macham ręką na to. Tyle, że ona ciasto łyżką może mieszać - w rękach wyrabiać nie chce :(. Ale nic, spróbuję z nią zrobić ciasto na pierogi - jest plastelinowate, może pójdzie lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z mojarobie rozne rzeczy: pierogi, pierniki, mufinki, oponki, sama sobie kanapki i salatki juz robi, lubi pomagac, a jajka rozbija perfekcyjnie :D

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Taaaakkk..."pomaga" mi z własnej inicjatywy - wszystko 3x bardziej ujebane, ale macham ręką na to. Tyle, że ona ciasto łyżką może mieszać - w rękach wyrabiać nie chce :(. Ale nic, spróbuję z nią zrobić ciasto na pierogi - jest plastelinowate, może pójdzie lepiej.

Sprobuj zrobic cos z jajkiem, bo to obslizgle jest :-D recyma niech miesza hahahah powiedz ze wszystkie lyzki brudne czy cus hahahah

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kurwa Asha ty to niesamowita jestes :)
    moj stary nie chce rzucic palenia bo twierdzi ze to trudne

To na plemniory zle wplywa :-/ i wiem bo stary rzucil i pdrazu wyniki inne

• Asha Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja z mojarobie rozne rzeczy: pierogi, pierniki, mufinki, oponki, sama sobie kanapki i salatki juz robi, lubi pomagac, a jajka rozbija perfekcyjnie :D

Git kobitka hahahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To na plemniory zle wplywa :-/ i wiem bo stary rzucil i pdrazu wyniki inne
    wiem ze zel wplywa tluke to mojemy, ale kurwa z nim gorzej jak dziecko
    ma teraz etap NIE na wszystko

‹‹ 2709 2710 2711 2712 2713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ