Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:w srode poprzednia bylam ale na usg nic nie bylo widac
cholera , ale jutro już widać będzie to takie pierwsze zdjęcie juz zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:07
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarnut czemu poszłaś , wszystko jest dobrze każdy tylko wyraził swoje zdanie a temat czy tak czy siak by się zaczął . Jest drażliwy ale jest dobrze :-* śpij smacznie i widzimy się rano z kawka wszystkie!!!! dobranoc
Iza75, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAż na fajki 2 poszłam, bo się zaczęłam zastanawiać, czy aby na pewno mam właściwy pkt widzenia na to wszystko.
Dziewczyny, nawet jak to zlejecie, to w imię szczerości na wątku napiszę: nie dziwcie się, że poczułam się "wywołana do tablicy", bo sama ten watek podczytywałam zanim zdecydowałam się dołączyć. I też uważam, że byłoby fair, gdyby inne "podczytywaczki" pozbyły się kompleksów i choć spróbowały dołączyć. Ale daję im prawo do innego podejścia do tematu, do ich kompleksów i niepewności - tylko tyle.
Życzę Wam wszystkim niezmiennie powodzenia!
Dobrej nocy.
25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Marnut czemu poszłaś , wszystko jest dobrze każdy tylko wyraził swoje zdanie a temat czy tak czy siak by się zaczął . Jest drażliwy ale jest dobrze :-* śpij smacznie i widzimy się rano z kawka wszystkie!!!! dobranoc
.
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam ponownie, Ty gasiłaś, ja zapalam
.
25staraczka25 wrote:też tak mialam
czasem ciągnie do tej chwili :-Pkiedy beztrosko puszczało się dymka
dobranoc
. Może ze 2h snu miałam, jak tak zebrać do kupy. Bez fajki podtrzymującej funkcje życiowe nie dałabym rady przetrwać, tym bardziej, że w nocy nie grozi mi pourywanie firan z karniszami
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 05:05