Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam sei
Myslalam ze znowu bede pierwsza, a widze, ze Marnut od 4 pali swiatlo i prag maruje
Wy tez spac nie mozecie
Ja temp zmierzylam i wkurwa zalapalam chociaz i tak wiem ze gowno z tej temp i juz po spaniu hahahhaha masakra normalnie
A co u was?rybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam sei
Myslalam ze znowu bede pierwsza, a widze, ze Marnut od 4 pali swiatlo i prag maruje
Wy tez spac nie mozecie
Ja temp zmierzylam i wkurwa zalapalam chociaz i tak wiem ze gowno z tej temp i juz po spaniu hahahhaha masakra normalnie
A co u was?hm...niewkurwi...sie tempka jeszcze moze spasc i sie odbic..a co do spania to ja spie az za dobrze choc mam od paru dni dziwne sny
ja szykuje wlasnie synowi sniadanie wiec zaraz bede mniej pisac...nie doluj sie poprosze o usmiech
-
rybka wrote:hejka
hm...niewkurwi...sie tempka jeszcze moze spasc i sie odbic..a co do spania to ja spie az za dobrze choc mam od paru dni dziwne sny
ja szykuje wlasnie synowi sniadanie wiec zaraz bede mniej pisac...nie doluj sie poprosze o usmiech
Hey kochana...
Dobrze ze dobrze spisz, nie narzekaj
Ja mam zawsze durnawe sny jak mam owulke hahhaha
Nie doluje sie, chodzilo mi bardziej ze wystarczy durna tempka zeby wkurwa z rana zalapac i czlowieka rozbudzic ale ja sie wcale nie zalamuje tym25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Ja też noc zarwana bo syn chory więc w nocy co chwila pobudka bo kaszel, katar, temperatura...
Do pracy się powoli zrywam
Asha Ty masz wreszcie inny wykres niż zawsze, na zaburzenia progesteronu mi to u Ciebie nie pasuje więc...ale nie chcę Ci tu nic wkręcać bo sama wiem że przez to można mieć większego wkurwa niż przez tą tempkę.... w każdym razie wspieram
Cwalinka, Asha, Iza75, marnut, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej Kochane
Ja też noc zarwana bo syn chory więc w nocy co chwila pobudka bo kaszel, katar, temperatura...
Asha Ty masz wreszcie inny wykres niż zawsze, na zaburzenia progesteronu mi to u Ciebie nie pasuje więc...ale nie chcę Ci tu nic wkręcać bo sama wiem że przez to można mieć większego wkurwa niż przez tą tempkę.... w każdym razie wspieram
mik82, marnut lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Czesc kochanato moze wolne wez w robocie
Wykres jest podobnyjutro odbije i znowu spadnie
-
Asha wrote:Czesc kochana
to moze wolne wez w robocie
Wykres jest podobnyjutro odbije i znowu spadnie
Jak wykres podobny to co się wkurzasz?
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mik, o ktorej ty do tego gina jutro idziesz?
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:11:30 go mam, ale czuję że nawet jak coś ma się wykluć to i tak za wcześnie....no zobaczymy... a Bunia o której?
mnie pytasz? Ja nie pamietam kochana, ja pewnie ciebie jeszcze taz jutro zapytam hahahaha
mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość