Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:
mnie pytasz? Ja nie pamietam kochana, ja pewnie ciebie jeszcze taz jutro zapytam hahahaha
.... no tak
Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To kiepsko jak nie mozesz isc na wolne i odespac
ale jutro masz wolne
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:dzień-do-bry
witam się wiadomo skąd
jak tam nastroje po długim weekendzie? podczytalam trochę wczorajsze i widzę że w cyrku wystepujemy
Witam witam...owuleczka pieknie u kolezanki nastala
A no na scenie jestesmy w ubraniach klaunowCwalinka, dotik, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
i jestem
mik zdrowka dla synka i samych wspanialych wiesci od ginkamocno kciukam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
asha wiem cos na temat tempki ha ha jak ladna czlowiek wstaje zadowolony jak robi bummm dol...wiem to wiemale ty wiesz ze my tu mocno kciukamy za wszystkie was
hej hej cwalinko super ze tak ostro wzielas sie za cwiczenia poprosze wpuscic i we mnie troche zapalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 07:40
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:dzień-do-bry
witam się wiadomo skąd
jak tam nastroje po długim weekendzie? podczytalam trochę wczorajsze i widzę że w cyrku wystepujemy
twoja tempka super owu jak nic bylo super!!! u mnie jak po dlugim weekendzie?? ha ha jak i przed nim
a co u ciebie??
-
rybka wrote:i jestem
izka zdrowka dla synka i samych wspanialych wiesci od ginkamocno kciukam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
asha wiem cos na temat tempki ha ha jak ladna czlowiek wstaje zadowolony jak robi bummm dol...wiem to wiemale ty wiesz ze my tu mocno kciukamy za wszystkie was
hej hej cwalinko super ze tak ostro wzielas sie za cwiczenia poprosze wpuscic i we mnie troche zapalu
Witaj slonce
Co u ciebie powiedz
Net mi sie wiesza co minute...zaraz mnie rozkurwi chyba normalnierybka, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość