Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Witaj slonce
Co u ciebie powiedz
Net mi sie wiesza co minute...zaraz mnie rozkurwi chyba normalniepobolewa mnie zab kuzwa dentysta mi sie klania ale tak nielubie dentysty
pozatym oki rozpieszczalam ostanio troszke meza a to te golabki zrobilam a to leczo a to placuszek
a ty jak tam?? super ze dostalas juz lute!!!! ciesze sie teraz ja i cwalinka czekamy na swoje dongi
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:u mnie bez zmian
pobolewa mnie zab kuzwa dentysta mi sie klania ale tak nielubie dentysty
pozatym oki rozpieszczalam ostanio troszke meza a to te golabki zrobilam a to leczo a to placuszek
a ty jak tam?? super ze dostalas juz lute!!!! ciesze sie teraz ja i cwalinka czekamy na swoje dongi
A mnie moj przuch zastanawia...to mozliwe zeby po lucie mnie tak bolal? -
rybka wrote:u mnie bez zmian
pobolewa mnie zab kuzwa dentysta mi sie klania ale tak nielubie dentysty
Ja zeba to bym predzej sama wyrwala niz do dentysty poszla, nienawidze fiutkow hahhaharybka, dotik, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja zeba to bym predzej sama wyrwala niz do dentysty poszla, nienawidze fiutkow hahhaha
kiedys jak mnie bolal zab to z miesiac czasu jechalam na przeciwbolowych i dopiero jak juz niepomagaly bo sie organizm juz przyzwyczail to poszlam do dentysty
wiem ze dawaja czesto znieczulenie (nieraz trza zapalcic) ale i tak swiadomosc ze ma mi tam wiercic wyrywac lub cos tam to mnie az sciska w zoladku juz z bolu
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:ha ha hi to chyba jak ja tylko ja bede umierac z bolu i dopiero moze pojde
kiedys jak mnie bolal zab to z miesiac czasu jechalam na przeciwbolowych i dopiero jak juz niepomagaly bo sie organizm juz przyzwyczail to poszlam do dentysty
wiem ze dawaja czesto znieczulenie (nieraz trza zapalcic) ale i tak swiadomosc ze ma mi tam wiercic wyrywac lub cos tam to mnie az sciska w zoladku juz z bolu
O to to to...to samo mam...sam zapach gabinetu mnie na rzyg zbiera odrazu i juz spierdalac chce hahahahCwalinka, rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ha ha hi to chyba jak ja tylko ja bede umierac z bolu i dopiero moze pojde
głupia! przecież żeby masz tylko jedneCwalinka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.