Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:o tu masz znowu racje i znowu ja mam takie samo podejscie i zdanie jak juz szczerze wolalabym se wymienic wszystkie
Pojechac z ful servicem i jest jedno podejscie...zeby uspili w cholere a nie jakies zastrzyki w dziasla , jedna operacja i wszystko zamiecione hahhahaCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie sluchaj, ona pewnie chodzi do jakiegos od diamentow hahahahha
ogolem kiedys na wyleczenie zeba prywatnie dalam 1500 zl i co zab i tak sie wykruszyl
chodzilam co tydzien chyba bo najpierw leczyli wkladali jakies lekarstwo itp i huj by to wzial tyle kasy a zab poszedl w pizdu
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ha ha i teraz se swieci??? ale wiem ze wstawienie zeba jest cholernie drogie
ogolem kiedys na wyleczenie zeba prywatnie dalam 1500 zl i co zab i tak sie wykruszyl
chodzilam co tydzien chyba bo najpierw leczyli wkladali jakies lekarstwo itp i huj by to wzial tyle kasy a zab poszedl w pizdu
-
rybka wrote:ha ha i teraz se swieci??? ale wiem ze wstawienie zeba jest cholernie drogie
Ale jak juz robisz wszystkie to napewno jest taniej hahaha bo to tak jak w sklepach ..ku jedno dostaniesz drugie gratis hahah no to przy calej szczece??? To za gorna zaplacisz a dolna gratis hahahahaCwalinka lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:tylko nie wiem czy tramwaj do Ciebie dojeżdża
dojedziesz riksza
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny