X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja musialam na chwile zniknac bo panie przyszly sprzatac ale juz jestem

wlasnie sie zjamuje niewdziedczna czynnoscia placenia rachunkow :(
    oj tule :-( <3 kochana znikam wczoraj tak nagle bez pozegnania z fona bo moj stal sie zazdrosny o fona :-P stwierdzil ze wiecej klikam na fonie niz siedze z nim :-D hahahhiii ale guptas z niego na maksa :-)

Asha lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania!!!!!! ANIA!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAA!!!! wolam ja cie wolam ja cie!!!!!!!!!!!!!! AAANNNIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAA :-)ONO ONO TUTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    oj tule :-( <3 kochana znikam wczoraj tak nagle bez pozegnania z fona bo moj stal sie zazdrosny o fona :-P stwierdzil ze wiecej klikam na fonie niz siedze z nim :-D hahahhiii ale guptas z niego na maksa :-)
    hihi ja tez czasem tak znikam bo moj tez zazdrosny :P

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwunia zle za przedszkole zaplacilam :/ konto zmienili a ja na stare wyslalam

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    oj i co teraz??? :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    oj i co teraz??? :-(
    no co spytam w przedszkolu czy mi sie to cofnie czy dojdzie

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Przynajmniej ma o kogo hahahah

Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

:O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jeszcze raz, podłapałma kolejne 2h snu, ale wolnomyśląca dziś będę.

Mik - łączę się w bólu, co Ty z chorym dziecięciem robisz, jak idziesz do pracy? Babcie? Niania?

Iza - USG Cię dziś czeka? Pamiętaj o focie dla nas :).

Dotik - ano wczoraj niechcący wywołałam burzę :(. A pogorszyłam sytuację starając się wyjaśnić zależność: im fajniejsza grupa-> tym silniejsza chęć akceptacji z jej strony-> tym większy lęk przed odrzuceniem :/. Nic, mam nadzieję, że dziewczyny jakoś wybaczą.

Red - Ty jesteś informatykiem, prawda? Nie ma jakichś forum równie łatwych w obsłudze a posiadających zamknięte wątki? Bo czekać tu na zamknięcie wątków, to się można nie doczekać :(.

Cwalinka - jakieś delikatne ćwiczenia rozciągające zapodaj, bo jutro możesz się nie ruszyć na tej siłce.

Dziewczyny idące do pracy - żeby Wam szybko minęło :).

Dziewczyny na wolnym - korzystajcie :).

rybka, Asha, Cwalinka, Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Przynajmniej ma o kogo hahahah
    no ma jak nie jak tak :-) cwalinka jest fajna dupa :-) moj stwierdzil ze jak dalej bede pisac z kochanka wieczorem zanim siedziec z nim to z nia mam se robic dziecko ;-P

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Mik - łączę się w bólu, co Ty z chorym dziecięciem robisz, jak idziesz do pracy? Babcie? Niania?

Dotik - ano wczoraj niechcący wywołałam burzę :(. A pogorszyłam sytuację starając się wyjaśnić zależność: im fajniejsza grupa-> tym silniejsza chęć akceptacji z jej strony-> tym większy lęk przed odrzuceniem :/. Nic, mam nadzieję, że dziewczyny jakoś wybaczą.

Red - Ty jesteś informatykiem, prawda? Nie ma jakichś forum równie łatwych w obsłudze a posiadających zamknięte wątki? Bo czekać tu na zamknięcie wątków, to się można nie doczekać :(.

Cwalinka - jakieś delikatne ćwiczenia rozciągające zapodaj, bo jutro możesz się nie ruszyć na tej siłce.

Siemano ;-)

Nie ma co wybaczac...ty przedstawilas swoj punkt widzenia..my swoj i jest git...i oto chodzi i jedziemy dalej z koksem hahahha

Co u ciebie? ;-)

Cwalinka, marnut, Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

witaj witaj :-) i co tam slychac?? nie doczytalam wczoraj calosci co pisalyscie ale wiem ze dziewczynki ci wybacza :-)

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no ma jak nie jak tak :-) cwalinka jest fajna dupa :-) moj stwierdzil ze jak dalej bede pisac z kochanka wieczorem zanim siedziec z nim to z nia mam se robic dziecko ;-P
    ty rybcia moze by cos z tego wyszlo :D

rybka, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Hahhhaha no no hahahhaah

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Maniek ze dospalas jeszcze dwie godzinki :D

marnut lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

Moze wiecej z bzykania z malzem bo marazie dupa blada hahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Moze wiecej z bzykania z malzem bo marazie dupa blada hahahah
    ojj tam :P

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hahahahiiii chyba szczerze szybciej by wyszlo niz teraz bo my znamy sie az tak (swoje cialo) ze bys powiedziala rybka owu blisko ja jazda i odwrot a tak chlopy nasze niezawsze chca nieraz jest z nich zgon,nieraz rechocza :-D ale bysmy musialy postarac sie o nasionka :-) kilka plemniczkow trza zapodac ogloszenie :-)

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż, dzień zaczął się jak codzień - dzieciaki się kłócą, biją i krzyczą, ja się boję wyjść na fajke, bo zauważyłam że jedna orchidea próbuje puszczać pędy ;), temp nie mierzyłam bo po takiej nocce nie ma sensu :(.
    Mus śniadanie zrobić dla dzieci, może to ich na chwilę okiełzna :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hahahahiiii chyba szczerze szybciej by wyszlo niz teraz bo my znamy sie az tak (swoje cialo) ze bys powiedziala rybka owu blisko ja jazda i odwrot a tak chlopy nasze niezawsze chca nieraz jest z nich zgon,nieraz rechocza :-D ale bysmy musialy postarac sie o nasionka :-) kilka plemniczkow trza zapodac ogloszenie :-)
    no mojw czoraj domowil bzykania :P
    glowka bolala, kurwa co za wymowkka a podobno seks najlepszy na obl glowy

‹‹ 2799 2800 2801 2802 2803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ