Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:ja musialam na chwile zniknac bo panie przyszly sprzatac ale juz jestem
wlasnie sie zjamuje niewdziedczna czynnoscia placenia rachunkowkochana znikam wczoraj tak nagle bez pozegnania z fona bo moj stal sie zazdrosny o fona
stwierdzil ze wiecej klikam na fonie niz siedze z nim
hahahhiii ale guptas z niego na maksa
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:oj tule
kochana znikam wczoraj tak nagle bez pozegnania z fona bo moj stal sie zazdrosny o fona
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:oj tule
kochana znikam wczoraj tak nagle bez pozegnania z fona bo moj stal sie zazdrosny o fona
Przynajmniej ma o kogo hahahahCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie jeszcze raz, podłapałma kolejne 2h snu, ale wolnomyśląca dziś będę.
Mik - łączę się w bólu, co Ty z chorym dziecięciem robisz, jak idziesz do pracy? Babcie? Niania?
Iza - USG Cię dziś czeka? Pamiętaj o focie dla nas.
Dotik - ano wczoraj niechcący wywołałam burzę. A pogorszyłam sytuację starając się wyjaśnić zależność: im fajniejsza grupa-> tym silniejsza chęć akceptacji z jej strony-> tym większy lęk przed odrzuceniem
. Nic, mam nadzieję, że dziewczyny jakoś wybaczą.
Red - Ty jesteś informatykiem, prawda? Nie ma jakichś forum równie łatwych w obsłudze a posiadających zamknięte wątki? Bo czekać tu na zamknięcie wątków, to się można nie doczekać.
Cwalinka - jakieś delikatne ćwiczenia rozciągające zapodaj, bo jutro możesz się nie ruszyć na tej siłce.
Dziewczyny idące do pracy - żeby Wam szybko minęło.
Dziewczyny na wolnym - korzystajcie.
rybka, Asha, Cwalinka, Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Witajcie jeszcze raz, podłapałma kolejne 2h snu, ale wolnomyśląca dziś będę.
Mik - łączę się w bólu, co Ty z chorym dziecięciem robisz, jak idziesz do pracy? Babcie? Niania?
Dotik - ano wczoraj niechcący wywołałam burzę. A pogorszyłam sytuację starając się wyjaśnić zależność: im fajniejsza grupa-> tym silniejsza chęć akceptacji z jej strony-> tym większy lęk przed odrzuceniem
Red - Ty jesteś informatykiem, prawda? Nie ma jakichś forum równie łatwych w obsłudze a posiadających zamknięte wątki? Bo czekać tu na zamknięcie wątków, to się można nie doczekać.
Cwalinka - jakieś delikatne ćwiczenia rozciągające zapodaj, bo jutro możesz się nie ruszyć na tej siłce.
Siemano
Nie ma co wybaczac...ty przedstawilas swoj punkt widzenia..my swoj i jest git...i oto chodzi i jedziemy dalej z koksem hahahha
Co u ciebie?
Cwalinka, marnut, Iza75, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Witajcie jeszcze raz, podłapałma kolejne 2h snu, ale wolnomyśląca dziś będę.
i co tam slychac?? nie doczytalam wczoraj calosci co pisalyscie ale wiem ze dziewczynki ci wybacza
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ty rybcia moze by cos z tego wyszlo
ale bysmy musialy postarac sie o nasionka
kilka plemniczkow trza zapodac ogloszenie
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCóż, dzień zaczął się jak codzień - dzieciaki się kłócą, biją i krzyczą, ja się boję wyjść na fajke, bo zauważyłam że jedna orchidea próbuje puszczać pędy
, temp nie mierzyłam bo po takiej nocce nie ma sensu
.
Mus śniadanie zrobić dla dzieci, może to ich na chwilę okiełzna.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hahahahiiii chyba szczerze szybciej by wyszlo niz teraz bo my znamy sie az tak (swoje cialo) ze bys powiedziala rybka owu blisko ja jazda i odwrot a tak chlopy nasze niezawsze chca nieraz jest z nich zgon,nieraz rechocza
ale bysmy musialy postarac sie o nasionka
kilka plemniczkow trza zapodac ogloszenie
glowka bolala, kurwa co za wymowkka a podobno seks najlepszy na obl glowy