X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ja musialam na chwile zniknac bo panie przyszly sprzatac ale juz jestem

wlasnie sie zjamuje niewdziedczna czynnoscia placenia rachunkow :(
    oj tule :-( <3 kochana znikam wczoraj tak nagle bez pozegnania z fona bo moj stal sie zazdrosny o fona :-P stwierdzil ze wiecej klikam na fonie niz siedze z nim :-D hahahhiii ale guptas z niego na maksa :-)

Asha lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania!!!!!! ANIA!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAA!!!! wolam ja cie wolam ja cie!!!!!!!!!!!!!! AAANNNIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAA :-)ONO ONO TUTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    oj tule :-( <3 kochana znikam wczoraj tak nagle bez pozegnania z fona bo moj stal sie zazdrosny o fona :-P stwierdzil ze wiecej klikam na fonie niz siedze z nim :-D hahahhiii ale guptas z niego na maksa :-)
    hihi ja tez czasem tak znikam bo moj tez zazdrosny :P

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwunia zle za przedszkole zaplacilam :/ konto zmienili a ja na stare wyslalam

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    oj i co teraz??? :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    oj i co teraz??? :-(
    no co spytam w przedszkolu czy mi sie to cofnie czy dojdzie

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Przynajmniej ma o kogo hahahah

nick nieaktualny, rybka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

:O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie jeszcze raz, podłapałma kolejne 2h snu, ale wolnomyśląca dziś będę.

Mik - łączę się w bólu, co Ty z chorym dziecięciem robisz, jak idziesz do pracy? Babcie? Niania?

Iza - USG Cię dziś czeka? Pamiętaj o focie dla nas :).

Dotik - ano wczoraj niechcący wywołałam burzę :(. A pogorszyłam sytuację starając się wyjaśnić zależność: im fajniejsza grupa-> tym silniejsza chęć akceptacji z jej strony-> tym większy lęk przed odrzuceniem :/. Nic, mam nadzieję, że dziewczyny jakoś wybaczą.

Red - Ty jesteś informatykiem, prawda? Nie ma jakichś forum równie łatwych w obsłudze a posiadających zamknięte wątki? Bo czekać tu na zamknięcie wątków, to się można nie doczekać :(.

Cwalinka - jakieś delikatne ćwiczenia rozciągające zapodaj, bo jutro możesz się nie ruszyć na tej siłce.

Dziewczyny idące do pracy - żeby Wam szybko minęło :).

Dziewczyny na wolnym - korzystajcie :).

rybka, Asha, nick nieaktualny, Iza75, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Przynajmniej ma o kogo hahahah
    no ma jak nie jak tak :-) cwalinka jest fajna dupa :-) moj stwierdzil ze jak dalej bede pisac z kochanka wieczorem zanim siedziec z nim to z nia mam se robic dziecko ;-P

nick nieaktualny, Asha lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Mik - łączę się w bólu, co Ty z chorym dziecięciem robisz, jak idziesz do pracy? Babcie? Niania?

Dotik - ano wczoraj niechcący wywołałam burzę :(. A pogorszyłam sytuację starając się wyjaśnić zależność: im fajniejsza grupa-> tym silniejsza chęć akceptacji z jej strony-> tym większy lęk przed odrzuceniem :/. Nic, mam nadzieję, że dziewczyny jakoś wybaczą.

Red - Ty jesteś informatykiem, prawda? Nie ma jakichś forum równie łatwych w obsłudze a posiadających zamknięte wątki? Bo czekać tu na zamknięcie wątków, to się można nie doczekać :(.

Cwalinka - jakieś delikatne ćwiczenia rozciągające zapodaj, bo jutro możesz się nie ruszyć na tej siłce.

Siemano ;-)

Nie ma co wybaczac...ty przedstawilas swoj punkt widzenia..my swoj i jest git...i oto chodzi i jedziemy dalej z koksem hahahha

Co u ciebie? ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iza75, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

witaj witaj :-) i co tam slychac?? nie doczytalam wczoraj calosci co pisalyscie ale wiem ze dziewczynki ci wybacza :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    no ma jak nie jak tak :-) cwalinka jest fajna dupa :-) moj stwierdzil ze jak dalej bede pisac z kochanka wieczorem zanim siedziec z nim to z nia mam se robic dziecko ;-P
    ty rybcia moze by cos z tego wyszlo :D

rybka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:

Hahhhaha no no hahahhaah

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Maniek ze dospalas jeszcze dwie godzinki :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:

Moze wiecej z bzykania z malzem bo marazie dupa blada hahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Moze wiecej z bzykania z malzem bo marazie dupa blada hahahah
    ojj tam :P

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    hahahahiiii chyba szczerze szybciej by wyszlo niz teraz bo my znamy sie az tak (swoje cialo) ze bys powiedziala rybka owu blisko ja jazda i odwrot a tak chlopy nasze niezawsze chca nieraz jest z nich zgon,nieraz rechocza :-D ale bysmy musialy postarac sie o nasionka :-) kilka plemniczkow trza zapodac ogloszenie :-)

nick nieaktualny, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż, dzień zaczął się jak codzień - dzieciaki się kłócą, biją i krzyczą, ja się boję wyjść na fajke, bo zauważyłam że jedna orchidea próbuje puszczać pędy ;), temp nie mierzyłam bo po takiej nocce nie ma sensu :(.
    Mus śniadanie zrobić dla dzieci, może to ich na chwilę okiełzna :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hahahahiiii chyba szczerze szybciej by wyszlo niz teraz bo my znamy sie az tak (swoje cialo) ze bys powiedziala rybka owu blisko ja jazda i odwrot a tak chlopy nasze niezawsze chca nieraz jest z nich zgon,nieraz rechocza :-D ale bysmy musialy postarac sie o nasionka :-) kilka plemniczkow trza zapodac ogloszenie :-)
    no mojw czoraj domowil bzykania :P
    glowka bolala, kurwa co za wymowkka a podobno seks najlepszy na obl glowy

‹‹ 2799 2800 2801 2802 2803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ