Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:I taj jedziesz i jedziesz do zajebania...stary by przestal do roboty chodzic hahahaha
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ha ha hiiihhiii moj nie tak dawno az uciekal odemnie ;-P jego mina na moj widok byla bezcenna ale co ja poradze ze nieraz chcica na maksa??? pytalam go tylko lodzika i on juz uciekal ha ha hihihahahihihi
rybka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:ha ha hiiihhiii moj nie tak dawno az uciekal odemnie ;-P jego mina na moj widok byla bezcenna ale co ja poradze ze nieraz chcica na maksa??? pytalam go tylko lodzika i on juz uciekal ha ha hihihahahihihi
Hahahahah to moj tak dobrze nie ma...mus dawkowas bo sie dziecku lizaki znudza hahahahrybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie naprawi sie bo tak jest od tygodnia i nie wiadomo kiedy sie naprawi bo dzwonilismy tam wczoraj, ale jest nawet gorzej niz wczoraj bylo
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:akurat na to nie narzekam daje jeszcze rade ale zawsze teraz mysli ze mam owu pozniej i wtedy jest super bo tak to mi sie spinal
No to optacowalas system widze hahahahah to i pieknie hahaha mus to moec faceta dookola palca hahahaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny