Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cóż, dzień zaczął się jak codzień - dzieciaki się kłócą, biją i krzyczą, ja się boję wyjść na fajke, bo zauważyłam że jedna orchidea próbuje puszczać pędy
, temp nie mierzyłam bo po takiej nocce nie ma sensu
.
Mus śniadanie zrobić dla dzieci, może to ich na chwilę okiełzna.
rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:hahahahiiii chyba szczerze szybciej by wyszlo niz teraz bo my znamy sie az tak (swoje cialo) ze bys powiedziala rybka owu blisko ja jazda i odwrot a tak chlopy nasze niezawsze chca nieraz jest z nich zgon,nieraz rechocza
ale bysmy musialy postarac sie o nasionka
kilka plemniczkow trza zapodac ogloszenie
Noo hahahahah napewno szybciej hahahahahCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Cóż, dzień zaczął się jak codzień - dzieciaki się kłócą, biją i krzyczą, ja się boję wyjść na fajke, bo zauważyłam że jedna orchidea próbuje puszczać pędy
.
a gdzie palisz?? wychodzisz na dwor czy gdzie??
-
marnut wrote:Cóż, dzień zaczął się jak codzień - dzieciaki się kłócą, biją i krzyczą, ja się boję wyjść na fajke, bo zauważyłam że jedna orchidea próbuje puszczać pędy
.
Noe no o prchidee mu dbac hahahahah wez ja ba balkon na fajke ze soba hahahahrybka, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:hahahahiii czujesz jak wychodzi na balkon z papierosem i kwiatkiem
ale jaja hahahaiihhhiihhiii
Ja tam bym wyszla jakbym sie bala hahahah ja mam 4 orchidee za cholere nie dalabym krzywdy zrobic hahah jakby trzeba bylo to bym te 4 wziela hahah...cieplo jest to je mozna na dzien na balkownie postawic nic im nie powinno bycCwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Noe no o prchidee mu dbac hahahahah wez ja ba balkon na fajke ze soba hahahah
. Żałuję, że nie mam jego sztucera, bo humor mam taki, że mogłabym zacząć używać
.
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja tam bym wyszla jakbym sie bala hahahah ja mam 4 orchidee za cholere nie dalabym krzywdy zrobic hahah jakby trzeba bylo to bym te 4 wziela hahah...cieplo jest to je mozna na dzien na balkownie postawic nic im nie powinno byc
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Kuźwa, jak Leon Zawodowiec, on wszędzie z kwiatkiem popierdalał
. Żałuję, że nie mam jego sztucera, bo humor mam taki, że mogłabym zacząć używać
.
Jak mus to mus hahah po ulicy chodzic nie musisz tylko na balkon haha na podlodze postawisz i fajurasz hahahCwalinka, rybka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny