Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem... :] A Wy znowu jak szalone, coś od 8 się "urodziło"...? :>
Widziałam wieczorne rozmowy z wczoraj i z poziomu osoby, która niedawno dołączyła mogę napisać, że cieszę się, że wątek nie był zamknięty...Przed odezwaniem się nie śledziłam Was, więc nie czuję się jako podglądacz. :]
Przeczytałam trochę początku, później pare stron aktualnych i stwierdziłam, że ze świecą szukać takiej zrytej ekipy gdzie indziej, więc odzywam się i może przygarną...Cwalinka, rybka, marnut, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:a ja wam musze cos ino napisac mam nadzieje ze cwalinka ino sie nie obrazi...a wiec cwalinka ma na sprzedaz bielizne
niewiem jaka ilosc ale wiem ze ma i chyba jest jej wiecej wiec walic do niej jak ktoras chce
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:a ja wam musze cos ino napisac mam nadzieje ze cwalinka ino sie nie obrazi...a wiec cwalinka ma na sprzedaz bielizne
niewiem jaka ilosc ale wiem ze ma i chyba jest jej wiecej wiec walic do niej jak ktoras chce
? Bo na jakichś aukcjach dla fetyszystów może osiągnąć zawrotne sumy
. Cwalinka - pomyśl o tym
!!!
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Jestem... :] A Wy znowu jak szalone, coś od 8 się "urodziło"...? :>
Widziałam wieczorne rozmowy z wczoraj i z poziomu osoby, która niedawno dołączyła mogę napisać, że cieszę się, że wątek nie był zamknięty...Przed odezwaniem się nie śledziłam Was, więc nie czuję się jako podglądacz. :]
Przeczytałam trochę początku, później pare stron aktualnych i stwierdziłam, że ze świecą szukać takiej zrytej ekipy gdzie indziej, więc odzywam się i może przygarną...Redhotka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:hahahaiii sorrki ze sie smieje ale juz cie widze pod ta koldra z latarka w buzi i czekajaca az dziecko zasnie
.
po jednym obcieciu bylam tak zasapana jakbym nosem pole przeorałaCwalinka, marnut, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:jeszcze z ta latarka w paszczy co sie nachyliłam to mi slina ciekla. zaznacze ze mam przez stomatologa wykryty slinotok wiec kurna cieklam jak szalona
.
po jednym obcieciu bylam tak zasapana jakbym nosem pole przeorałarybka, marnut, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Jestem... :] A Wy znowu jak szalone, coś od 8 się "urodziło"...? :>
Przeczytałam trochę początku, później pare stron aktualnych i stwierdziłam, że ze świecą szukać takiej zrytej ekipy gdzie indziej, więc odzywam się i może przygarną...Cwalinka, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:jeszcze z ta latarka w paszczy co sie nachyliłam to mi slina ciekla. zaznacze ze mam przez stomatologa wykryty slinotok wiec kurna cieklam jak szalona
.
po jednym obcieciu bylam tak zasapana jakbym nosem pole przeorała
Co ci obcieli ze ci slina cieklarybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny