Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:aaaaaaaaa tak myslalam
moje dziecko tez czesto mi wywali " moj tekst " i w piety w chodzi
bystre cholerstwa
szkoda ze innych rzeczy tak nie przyswajają
Przyswajaja co chca i co im wygodnie hahhahahaamelia04072006, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:Kiedy już wyjmiemy je z garnka, chwilę studzimy, pozbywamy się wody i następnie przesmażamy nasze gołąbki na oleju, aż będą rumiane - tu tkwi sekret doskonałego smaku - dzięki przysmażeniu kapusta wydobywa doskonały smak - sekret, który nie zdradzi Wam żaden kucharz. Gotowe gołąbki podajemy na poduszeczce z sosu pomidorowego. Smacznego!
. Czy pierdzi się po tym jakoś inaczej?
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Tylko vzemu musi bolec
ja pierdole nie moze byc jak co innego inne
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Mus kiedyś wypróbować i skosztować tego doskonałego smaku kapusty
. Czy pierdzi się po tym jakoś inaczej?
pa pa dziewczynki
:-*
marnut, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Kurde, trzeba będzie w takim razie załatwić jakiś duży koc albo taką płachtę pod jaką się chowali fotografowie ze 100 lat temu i nakryć się razem z ekranem, żeby nie widziała co czytam
!
marnut, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Mus kiedyś wypróbować i skosztować tego doskonałego smaku kapusty
. Czy pierdzi się po tym jakoś inaczej?
marnut, Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ja tak obcinalam maludzie paznokcie jak byla mala. nie pozwalala sobie na zywca wiec musialam to robic na spiku. latarke w zeby, pod koldre i dawaj. kurwa spocilam sie, uslinilam sie, ale cholera obcielam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny