Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja w sumie nie lubie siedziec i nic nie robic, czesto mnie nosi, poza tym w domciu co chwile widze cos do roboty, robie go powoli po swojemu a nie po tesciowemu (mimo ze bardzo lubie tesiow)
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:jest co chwile ale poniewaz nikt nie docenia mojej pracy to zaczynam tak jak moi domownicy nie widziec co jest do zrobienia
teraz nawyk sprzatania wyrabiam w sowim dzieckuamelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Pytanie z natury idiotycznych - jest coś takiego jak miniaturowa orchidea? Widziałam ostatnio na spacerze u kogoś w oknie takie maleństwa, normalnie połowa zwykłej orchidei - i liście i kwiaty dużo mniejsze.
To były miniaturki, czy po prostu niewyrośnięte osobniki?rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:jest co chwile ale poniewaz nikt nie docenia mojej pracy to zaczynam tak jak moi domownicy nie widziec co jest do zrobienia
...
amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ja wyrkwam ten glab wsadzam do ogronego gara i gotuje obracam widelcami i widelcami sciagam liscie
a jeszcze do to golabkow czytalam ze nalezy je jeszcze po ugotowaniu obsmazyc
ja nie obsmazylam a lepsze sa wtedy??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:45
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ale ja lubie robic dla siebie
teraz nawyk sprzatania wyrabiam w sowim dzieckuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 09:42
marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:ja znowu robie tak ze juz czas pierwsze liscie sciagac to naklulam takim widelcem to miesa(takie ma dwa duze spikulcze) wyjelam kapuste na deske zdjelam dobre liscie i dalej jeps do wody ale kuzwa bylo to zmudne zajecie
Obsmazycrybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie i nie wierze ze to po tym. mysle ze inofolic ruszyl ci jajniki. ja taki bol mialam w pierwszym cyklu jego brania
jak na moje oko dobry acz bolacy objaw
Mnie jajniki nie bola...ja mam skurcze macicy normalnie...i to nie jest bol jak na @amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:ja znowu robie tak ze juz czas pierwsze liscie sciagac to naklulam takim widelcem do miesa(takie ma dwa duze spikulcze) wyjelam kapuste na deske zdjelam dobre liscie i dalej jeps do wody ale kuzwa bylo to zmudne zajecie
mam prosbe robcie wiecej golabkow i mi przysylajcie