Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja swojego od czterech lat nie przesadzalam i tez wylazi juz ale najlepiej mi rosnie ze wszystkich wiec go nie ruszam wogole
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:rybenko gigsa napisala w ostatnim poscie ze to ja wszczynam wszystkie awantury co jest nie prawda bo ja conajwyzej dolozylam slowo do tego co sie dzialo i tyle. one zawsze sie trzymaly razem wiec skoro jedna obrazila tym ze zwrocilam uwage to i druga solidarnie sie pogniewala. dla mnie to oznaka szczeniactwa bo dorosli rozmawiaja a nie rzucają focha.
moja lista znajmomych jest dluuuga. na priva dostaje zaproszenia i ciagle daje porady o donga itd.. nie narzekam na brak zainteresowania wiec zaloby nie bede nosicCwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:w ostatnim czasie straciłam trzy przyjaciolki
mowilam ze musze isc na L4
Nie woem jaka ty masz definicje przyjaciolki ale dla mnie to jest ktos wiecej niz tylko bycie na jakiejs durnej liscie i nawet nie napisanie jednej wiadomosci do siebie na priva wiec nie rozumiem dlaczego ludzie robia taki kurwa problem jak ich sie wykasuje ich z tej listy z ktora sie nigdy nic nie robirybka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:oj...wiem ze nie bedziesz nosic zaloby ale wiem ze to tez przykre..pomagalas jak tylko umialas..zawsze jak jakies pytanie to ty albo asha wiedzielismy ze bedziecie wiedziec odpowiedz...kuzwa przeciez dorosla osoba jak piszesz pisze co po co i dlaczego...oj tulam...
sa ludzie i taboretyCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:oj...wiem ze nie bedziesz nosic zaloby ale wiem ze to tez przykre..pomagalas jak tylko umialas..zawsze jak jakies pytanie to ty albo asha wiedzielismy ze bedziecie wiedziec odpowiedz...kuzwa przeciez dorosla osoba jak piszesz pisze co po co i dlaczego...oj tulam...
Ale to nie powod zeby na jakies durnej liscie byc ktora tak naprawde nic nie znaczy...ja bym mogla prawie wszystkich wywalic, bo slowa z nimi noe zamienilam odkad ich mam, ale wiem ze zaraz problem bedzie, przeciez to bez sensuamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie woem jaka ty masz definicje przyjaciolki ale dla mnie to jest ktos wiecej niz tylko bycie na jakiejs durnej liscie i nawet nie napisanie jednej wiadomosci do siebie na priva wiec nie rozumiem dlaczego ludzie robia taki kurwa problem jak ich sie wykasuje ich z tej listy z ktora sie nigdy nic nie robi
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale to nie powod zeby na jakies durnej liscie byc ktora tak naprawde nic nie znaczy...ja bym mogla prawie wszystkich wywalic, bo slowa z nimi noe zamienilam odkad ich mam, ale wiem ze zaraz problem bedzie, przeciez to bez sensu
amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny