Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No i to niby przyjaciolki twoje byly...no we z bo mi zyla wyjdzie zarz
katje kochalam od poczatku
gigse ze wzgledu na to ze nigdy nic nie wiedziala traktowalam jak mladasza siostre ktorej trzeba pomoc. zaczela mnie unikac wiec i mi milosc przeszla
sylwi zachowania nie rozumiem ale i nie bede sie starac zrozumiec. jej decyzja jej sprawarybka, Asha lubią tę wiadomość
-
faktycznie asha masz racje nie te co mamy na liscie sa naszymi przyjaciolkami chociaz ja mam kilka takich co mam nie tylko z nimi kontakt tu na forum ale i telefoniczny,itp.nawet jedna pomimo ze zaszla w ciaze sie odzywala pytala jak u mnie nawet teraz jak urodzila mam z nia kontakt..olac amelko olac co ma byuc bedzie a ty co moglas zawsze zrobilas..
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:faktycznie asha masz racje nie te co mamy na liscie sa naszymi przyjaciolkami chociaz ja mam kilka takich co mam nie tylko z nimi kontakt tu na forum ale i telefoniczny,itp.nawet jedna pomimo ze zaszla w ciaze sie odzywala pytala jak u mnie nawet teraz jak urodzila mam z nia kontakt..olac amelko olac co ma byuc bedzie a ty co moglas zawsze zrobilas..
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
amelko pytalas kiedys o przepisa na sos do golabkow a wiec ja se wzielam tez z neta robisz wywar(moze byc z kostki) potem mozesz usmazyc cebulke dajesz przeciez pomidorowy,wswzystkie jakie chcesz przyprawy i jak nsie zagotuje dodajesz lyzke moze dwie maki i potem mniam mniam
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:kurna a ja luuubie nic nie robic
-
nick nieaktualnyPytanie z natury idiotycznych - jest coś takiego jak miniaturowa orchidea? Widziałam ostatnio na spacerze u kogoś w oknie takie maleństwa, normalnie połowa zwykłej orchidei - i liście i kwiaty dużo mniejsze.
To były miniaturki, czy po prostu niewyrośnięte osobniki?amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:amelko pytalas kiedys o przepisa na sos do golabkow a wiec ja se wzielam tez z neta robisz wywar(moze byc z kostki) potem mozesz usmazyc cebulke dajesz przeciez pomidorowy,wswzystkie jakie chcesz przyprawy i jak nsie zagotuje dodajesz lyzke moze dwie maki i potem mniam mniam
gotuje golabki, potem z nich biore wode daje koncentrat pomidorowy i doprawiam do smaku, no i dodaje podsmazona cebulke i zageszczam makarybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Pytanie z natury idiotycznych - jest coś takiego jak miniaturowa orchidea? Widziałam ostatnio na spacerze u kogoś w oknie takie maleństwa, normalnie połowa zwykłej orchidei - i liście i kwiaty dużo mniejsze.
To były miniaturki, czy po prostu niewyrośnięte osobniki?rybka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:amelko pytalas kiedys o przepisa na sos do golabkow a wiec ja se wzielam tez z neta robisz wywar(moze byc z kostki) potem mozesz usmazyc cebulke dajesz przeciez pomidorowy,wswzystkie jakie chcesz przyprawy i jak nsie zagotuje dodajesz lyzke moze dwie maki i potem mniam mniam
rybka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Pytanie z natury idiotycznych - jest coś takiego jak miniaturowa orchidea? Widziałam ostatnio na spacerze u kogoś w oknie takie maleństwa, normalnie połowa zwykłej orchidei - i liście i kwiaty dużo mniejsze.
To były miniaturki, czy po prostu niewyrośnięte osobniki?
Jest...cudne sa...takie maciupenkie kwiatuszki ma...pieknotkiCwalinka, rybka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny